Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dana 12.12.2022 prestajem pratiti fk sarajevo
Nisi ga ti nikad ni pratio !!!
Cao, cao, vozdrica, cickovo ulje, kosica...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sada Dalu idu penali,slobodnjaci,korneri i naravno kapitenska
Meni je ovo Sarajevo baš čudan klub. Navodno se oko tog kluba vrti najviše novca. Sad nedavno čitao da su Mirvić i Tan u FK Sarajevo uložili 9,7 mil. KM, a rezultata nigdje. Kako netko može ulagati svoje milijune u klub koji nema ni igrača mladih perspektivnih za ozbiljne novce prodati? Jedino mi ima logike da onaj Azijat Tan na azijskim kladionicama vraća svoj uloženi novac u Sarajevo i zato Sarajevo iznenađujuće svako malo izgubi i srozava svoj ugled.
@Modri svi ovi sto ulazu milione, to su crne pare i na ovaj nacin ih peru. To je tako svugdje u svijetu. Ne bih rekao da nemaju sarajevski klubovi potencijala u omladinskom pogonu, samo nema dobre organizacije i sistema.
Cim progovori jasno je koliko zna. Pisimo, propalo!
MIRVIĆU UST A TE JE BEM
izjava ulazemo 9 miliona i onda dovedu varesanovica koji je vodio jednu sezonu sarajevo jednu sezonu olimpik ali nije bitno jel trener ili nije bitno je da se peru pare
Od Sarajeva i Zelje se najvise ocekuje, najvise ulaze a oni svake godine sve gori i gori.
Jao likova...
Slika je beton "sedam veličanstvenih"🤪🤪🤪🤪
Toka na kajisu sve govori.
Bolje i on nego neki stranac za ogromne novce bez rezultata.
Ojjj majko, pa jel se oni sami sebi sprdaju. Ovo je najluđa odluka u istoriji FKS a možda i BH fudbala uopšte.
Ovo je pokazatelj da je Hadzic i dalje na funkciji i da opet oidlucuje sve jer da nije Husref bi bio trener Hadzicu napusti grad
Opet prave veliku grešku sa trenerom.
Ma ovo je smijesno vise, stvarno.
Husref Musemić 💪💪💪💪💪💪💪💪
Prista Mirza za male pare da radi. Sretno i do titula Abd.
Jaoooooo cirkusa majko moja