Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga Boli K..U..R..A..C za ovo
IPAK ZA NAVIJACE SARAJEVA RADOSNA VIJEST , PAKET FRISKI VIRSLI NIJE BIO U TORBI , OSTAO JE NA KOSEVU NA SIGURNOM.
Navijam za Sarajevo, al brate, kakav je papak ovaj Mirza Varesanovic! To je unikatno, to se jednom radja! Od sanerskog nacina na koji prica, do toga kako hoda, kako se oblaci, kako se ponasa....udzbenicki primjer Sarajevskog papka. Sto je najgore, vakvi papci su nam u gradu uvijek na nekakvim pozicijama...
Zar je ovo vijest za novina? D objavite, jučer je gazda burekdžinice na ČAršiji nahranio psa lutalicu!
Novinar je glup
je li ikada zavrsio onu saobracajnu skolu vanredno mirzica.
kako ce izgubiti torbu na sarajevskom aerodormu ako je doputovao iz zagreba???? Ta torba i nije dosla iz Zagreba ili iz destinacije odakle je dolazio za sarajevo preko zagreba..ne lupajte gluposti..nikakvog cilja tu nema jer aerodorom i kompanija snosi troskove prevoza torbe...
DESTO SE TO DESAVA NA SARAJEVSKOM AERODROMU,PAR PUTA SAM PUTOVAO I SRETAO LJUDE KOJI SU NEZADOVOLJNI TIME,A I SAMOM MENI SU DVA PUTA TORBE ZAGUBILI KAD SAM SE VRACAO U ZEMLJU,I NA KRAJU PRONADZU TORBE NA SARAJEVSKOM AERODROMU,MALO SMO RASPRAVLJALI NA POSLU I KAD SMO NEKE STVAKI KONSTARTOVALI ISPADA DA NEKO SA NEKIM CILJEM TO RADI,ALI PITANJE JE TKO ILI KO ???
@hapoel j e b e m ti se s mamom
Svaka cast Jasenko majstore !
Lagumdžija psuje: http://adf.ly/xT2W
kakav d.e.b.i.l pa nisi u frankf.na aerodr. hah pa da izgubis levatu jedan haha
pravi pap.ak.. a zena prava pap,anka..
uzasan vam je video grozna vam je montaza i tako glup clanak izgubi bezveze 10 min na sve ovo uzas
PUnac potpisao ugovor s njim koji je stetan za klub!!! treba hitno punca tuziti.. a manekencica otjerati HUSREF MUSEMIC
mirza dabogda glavu izgubio
Uzas, jadan covjek. pAde mi na pamet kad mi je prošlog ljeta amidžu ispred aerodroma u washingtonu dočekao naoružani crnac i oteo mu laptop..