Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirso hvala ti za sve. Nikada neću zaboraviti onaj sudar dva torpedova štopera na Hadisonu. :-)
Hvala ti Mirsade !!! TM 87
Da napomenem da se protiv njega jos uvijek vodi postupak na Kantonalnom sudu zbog izazivanja lancanog sudara sa trajnim fizickim posljedicama po dva pitarska odbrambena d.e.b.i.l.a., te zbog nanosenja dusevne boli ostalim pitarskim d.e.b.i.l.i.m.a. koji su svemu nazocili. BESLIJA MIRSAD, VELIKI BORAC NA TERENU I VELIKA LEGENDA.
ODLAZAK SUĐUKA-BOYA POGODIO JE SVE SUHOMESNATE PRIVATNIKE U VISOKOM. KAKO CE SE SAD SUĐUKA U FANŠOPU PRODAVATI? KO ĆE JE NABAVLJATI? nenadoknadiv gubitak, zaista
I da ono najvaznije klub u kojem su igrali najbolji fudbaleri SVIH vremena BiH Safet Susic i rahmetli Asim Ferhatovic Hase, da ne nabrajam ostale legende naseg kluba koji su obiljezili ne samo BH nego i ino fudbal, pa jedan Pape je proglasen najboljim stranim fudbalerom svih vremena u Francuskoj, jedan Kantona uobziri u svoj film Paju itd, i sl. Mogu ti do ujutro pricati o FKS, ali nema potrebe, vi ste ograniceni da shvatite ISTINSKE vrijednosti, vi samo kao papagaji pricate o vasim laznim vrijednostima i pokusavate se lazima pribliziti, ponavljam pribliziti klubu kakav je Fudbalski klub Sarajevo! Doviđenja do tvog osvijestenja!
Promijeni terapiju, trenutna ti ne djeluje, valjas gluposti. Pricati takve gluposti o FKS, klubu koji je bio i ostao dika grada Sarajeva i drzave BiH, klubu koji iz godine u godinu poboljsava koeficijent nase drzave u UEFE, koji vi i vama slicni klubici unistavate, klubu koji je kroz svoju historiju u grad i drzavu doveo velikane evropskog fudbala, klubu koji je najvise postigao u bivsoj drzavi i dans postize najvise kada su normalna evropska takmicenja u pitanju, klub koji je...... Rajkane moj, ko li tebe zamlati tim pljuvotinama?!
umri,pivska mješino!!!
...opet s druge strane kad skontam, toliki je to jad da je njih rakao ko je god stigao i kad je htio. Čak štaviše, što su i ih više karali i bili bjedniji, ta koševska bijeda se sve više furala da su veliki i da su svi protiv njih. Ustvari, oni su samo jad, ništa manje ništa više!!!
Hvala ti majstore. Podario si nam neke od najljepših trenutaka kad je poslijeratni bh fudbal u pitanju. Ovi ozlojađeni komentari su ustvari samo pokazatelj da ti je sportska qurčina bila prevelika za njihove male (ali dobro izhabane čmarove) i da si ih rakao sve vrijeme svog aktivnog igranja za najtrofejniji klub u državi i njenoj historiji. Još jednom veliko hvala, neka te sreća i zdravlje prati u daljenjem životu!
Ne znam kako, da li je to slucajno ili ne, ali nekako vec dugi niz godina seljo je rasadnik najodvratnijih fudbalera i trenera. Malo sam stariji pa se sjecam cuvenog akrepa Rade Paprice, taj je vecinu golova davao na ruznocu, jer su se odbrambeni fudbaleri redom prepadali kad ga vide. E ovaj Beslija je bio njegov dostojan nasljednik. Sve najbolje Mirso, ali drago nam je da te vise necemo gledati. Izvini, ali medijski prostor ce bez tebe ipak biti malo manje zagadjen.
kako ste vi manijaci ofirni pa vi ste dočekivali šabića iz dinama ko da kad maradona dolazi u argentinu
statistika@ i onda su ljudi skontali da je papak i krkan i zato nije uspio nigdje pa se vratio u želja papak mrtvi,joj kako ste vi manijaci ofirni
http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20070523T20&p0=691&fg1=ff605a&fg2=ff605a&msg=Kada+je+FK+Sarajevo+zadnji+put+osvojio+trofej
Bas me k.... zaboli .
Beslija majstore, sve najbolje...
www.youtube.com/watch?v=ilJR_BhqSUw
klempo klempavi hvala ti sto ides da te moje oci vise negledaju takvog rahiticnog