Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igras skoro cijeli zivot u klubu,i na kraju te odjjebbu kao da si Ssmrdo !
@lol Kretencino glupa, covjek ne zeli da se seli iz Londona, a posto su QPR i Arsenal Londonski klubovi, logicno je da su oni u prvom planu?
Hahahaha, jos jedan u nizu genijalnih poteza i d i o t a na klupi 2 propala londonska kluba.. pa bolje bi ih safet susic vodio.. bog te mazo, nikad ne bih pomislio da cu tako nesto rec..
Joj Lol glup si stvarno,ono toliko si glup,da sjedis na TV-u i gledas u Kauc :P
A mozda napusta Chelsea, ali nece sigurno u neki londonski klub, by the way majka mu je na samrti rekla da se oprosti u chelseau :D
Najveći igrač Engleske! Super Frankie Lampard!
kako je ovaj \"lol\" glup... glup si brate ko ku...!
@lol Pa idolu jedan znaci da mu se ne ide iz Londona zato se i spominje se Arsenal i QPR.
\"Zbog porodičnih razloga Lampard je nesklon odlasku iz Londona.\" A Arsenal I QPR su inače iz Zimbabvea
Bjezi ba Wengeru, sta ce mi ovaj penzioner i bogalj .... jesi li ti normalan ? Dzeko, M\'Villa, Baines i James Rodriguez su ono sto je potrebno Arsenalu za titulu.
Najbolji izovđač penala na svijetu