Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to stevanoviću majstore
ovaj momak za razliku od klotza hem daje golove hem trci
Covjek nije budala kao ti zna koja je njegova drzava a vi mozete crknut uRS-u al nece nikud iz BiH reprezentacije :) znam da vam je krivo kad al eto ;)
Imam pouzdane informacije da Miroslav Stevanović počinje igrati u REPREZENTACIJI SRBIJE.Iz dva razloga.Prvi je patriotizam,jer on je iz REPUBLIKE SRPSKE,a REPUBLIKA SRPSKA i SRBIJA su dvije bratske države,a drugi razlog je iz straha.Kad igra za \"reprezentaciju\"poturkmenistana(23,56%)uvjek postoji potencijalna i latentna opasnost od kakvog terorističkog napada,pošto poturkmenistan (23,56%)ne igra u Evropskoj,već u azijatskoj ligi,zajedno sa iranom,turskom,palestinom i pojasom gaze,paštunistanom,vehabistanom,...
Pravi Srbin pravoslavac
Tako je majstore, zajedno sa Bosnom do titule........BOSNA ŠAMPIJON !
Tako je Miroslave, bosanski ljiljane. Iduće sezone da te vidimo u Arsenalu
Ovaj mali ce biti Lokomotiva Bosne i Hercegovine na kvalifikacijama akobogda. Silan Momak, nece dugo proci i mali ce otici u neki poznati evropski klub: Puno srece i jos mnogo dobrih partija u dresu BiH, naprijed Zmaju!
@To - pravoslavni bosnjace !? Sta lupas tako nesto ne postoji
miro samo naprijed
ajmo zmaju
miroslave pravoslavni bosnjace tvoja bosna je uz tebe a servi famflajte ga