Nakon što se žalio na vrtoglavicu
0
Miralemu Pjaniću urađen CT glave
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu bosanci glupi, glup si ti što misliš da postoji tzv \"Herceg Bosna\"
to znaci da nema nikakvih problema ma to je bosanska glava
Udri je Pjanke glavom, neš na fakultet..
@herceg bosna pa boze. Koji je problem postojao, pa se radio CT? Tacno si ti glup. CT se radi da se otkrije KOJI je problem... kako moze biti negativan. Nije to test trudnoce.
haj ti to objasni ovim dole erceg bosnjama
ct negativan?znaci da mu nisu nasli mozak? nije im za to computertomografija bila potrebna zna se da bosanci tako nesta ne poljeduju,.
Uh, kad ce nama biti uradjen CT kad se pozalimo na vrtoglavicu...CT se ne radi kad ljudi mozdani udar dozive....ili se ceka mjesecima... A da dodjes i kazes \"imam vrtoglavicu\" istjerali bi te iz ambulante...
Nije pronađeno ništa, jedna velika praznina.
Sta ce mu slikati glavu kad je unutra samo slama.
jesu žicu što drži uši
I, jesu li našli išta :)
Tako vam vašeg fakulteta na kojem ste stekli zvanje novinara; šta vam znači negativan CT? Nikada nisam čuo taj pojam
šta znači negativan CT?
cuvaj se Pjanooo