Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma mire igra odlicno, evo bas sad gledam utakmicu roma-chievo, fenomenalan je, kakve samo pasove dijeli i prati sve kretnje svojih igraca. talentovan je pravo, samo da nastavi da radi i bice nesto :)
Dzeko se seli iz stana u kucu u Mancesteru javlja New York Times !
i Roma je,eto da vas uputim vas nogometne znalce sto prate nogomet od kad su se milioni poceli uplitati,dakle Roma je jedan od najvecih italijanski a bome i svjetskih klubova,tako da nema puno vecih klubova od rome (real,barca,man utd,milan,juve,inter itd).Pjanic je mozda prosjecno dobar igrac sredine terena ali njemu su tek 22,a eto ko se i malo razumije u nogomet veznjaci najbolje ige pruzaju izmedju 27-33 eto xavi primjer
Ako ode pjana iz rome onda je gluplji nego dzeko.. j e b e s pare ako ces sjediti na klupi a nema te nigdje pored hazarda, alexa, mote i ostalih..
Pjanić u Engleskoj..komedija, pa nema brzine...
pa nije jos 1.april... iskreno on pripada u neki klub poput lazija,,chieva,,bologna.. negdje gdje ce igrat..sad samo igra jer je lamela bio ozljedjen.
Kakva vi sranja pisete ja ne vjerujem :D
MIRE je najbolji
Neka bude prvotimac Rome i to je klasa, a sad ako uleti kakav moćan klub super.
@Sportski_nov... Bravo....Ja sam rekao da je prosjecan igrac i stojim iza toga,al najgori mi ovaj nas narod,ti kazes iskreno,bez ikakvog vrijedjanja,ono sto mislis o igracima,oni se prave pametni i pocnu psovat....A niko ne razmislja jel nas pjanic ili misimovic odveo na veliko takmicenje???Odigrali par dobrih tekmi protiv tipa litvanija,lihtenstajn itd....Haha daj ba smijesni smo,mislimo da smo velikani a ustvari NISMO.
\'\'aj vi klixovi novinari ovog Pjanića svaki dan šaljete u novi klub, prvo objavite da je već saigrač mesija i društva, pa da ide u tottenham, zatim da ga guardiola dovodi u city, da su ga unitedovi skauti gledali u zenici i sada da ide chelsea....\'\' i jos Guardiola u city-u ,, :-) Vjerovatno je doticni Pjanic rodjak nekoga sa klix-a dok ga ovoliko forsiraju na stranici. Neko je gore napisao da je Pjanic prosjecan igrac, sto i jeste. On je igrac koji zna da doda loptu, zna i slobodnjak da \'\'odvali\'\' ali ne smije da udje u duele nisakim, boji se naprosto svakog igraca koji ide na njega. Da se razumijemo ja sam veliki navijac nase reprezentacije, pratim ih na 90 % utakmica i ne mrzim Pjanica samo me nervira o sto ga kuju u zvijezde a to ne zasluzuje uopste jer je nepotpun igrac.
Ovaj pjana je nas najbolji igrac.
aj vi klixovi novinari ovog Pjanića svaki dan šaljete u novi klub, prvo objavite da je već saigrač mesija i društva, pa da ide u tottenham, zatim da ga guardiola dovodi u city, da su ga unitedovi skauti gledali u zenici i sada da ide chelsea.... OHANITE MALO !
nije pjana za chelski, on treba negdje gdje se igra fudbal...
kome da doniraju???? lopovima??? nasa drzava vec 20 godina zivi od merhameta vrijeme je da se sami o sebi brinemo.... da sam na mjestu nasih zvijezda bosna me nebi vidjela osim za vrijeme reprezentativnih tekmi....
cuj ja mislio on ide u barcu ne vrijedi on pisljiva boba