Nada se da povreda nije opasna
58
Miralem Pjanić: Samo razmišljam o utakmici s Grčkom
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ta zelja da pomognes znaci puno. Neka si ti nama ziv i zdrav
...bices ti dobro Zmaju nas :D
Sretno Pjanke majstore, noga će biti ok. a grci će biti ponovo u krizi...
Pape jeb.o antikinesku zakletvu, zovi Misketa
http://www.facebook.com/pages/Miralem-Pjani%C4%87-pagina-ufficiale/221018068021130 To ti je oficijelna facebook stranica preko koje se on oglasava,eto :)
Hajde molim vas da neko da pravi link od profila Miralema Pjanića?
Svaka cast!
hej Miraleme, bez tebe smo vec zijanili tekmu,.. neznam ko ce Vedi dadavat lopte da zabije goleve,...na onog Dzeka ne racunam on i onako nije u formi niti igra u prvom timu MC,...al ce ga opet Susic uvalit na tekmu da se vuce po terenu bez potrebe
Koji smo mi prokletnici. Nas najbolji igrac, najbolji igraca na Balkanu. Talenat do neba.. Ali mora se potrefit da je taj igrac napravljen od stakla. Koja mu je ovo povrijeda? Prestao sam brojat poslje stote price kako je "napustio trening rano radi povrijede". Steta pa ne moze da izbjegne povrijede.. Inace bi strasnu karijeru imao.
Ti si nas general Mire,kad nam je najteze ostajemo bez najboljih samo u inat svima i ako ne budes spreman protiv pravoslavaca dobijamo sigurno za tebe,Mujdzu,Seju,i Pandzu!!!
Samo se ti dobro oporavi y.e.b.o Grke pa nisu Španci uzet čemo ih kako god ali čemo pobijediti 100% nikad nisam bio veliki optimista ali ovaj put nema razloga za brigu.
Ramisljam o muzici i Larisinoj guz ici
trenirao sam kosarku dugi niz godina i ovakve povrede su nevjerovatno ceste u ovom sportu,i iz sopstvenog iskustva mislim da bi Pjanic trebao poceti trenirati za jedno 10-15 dana...u kakvom ce stanju biti za utakmicu sa grckom to je pitanje...pogot ovo sto se zadrzi taj strah od ponovne povrede koja gadno boli... Uostalom,ne igramo ljudi sa Spanijom,Njemackom...vec sa Grckom...i bez Pjanica smo veoma jaki,pa sjetite se pretprosle kvalifikacije,kad je Pjana bio kod Cire vazda na klupi...znam ja da je Pjanic rame uz rame sa Xavi-em...ali u Zenici,na Bilinom polju,uz podrsku navijača...ima da ih zgazimo ko p.i.č.k.e!!!
MA BITNO JE DA DZEKO IGRA A TEBE KO JE.B.E IMAMO MI IGRACA
I mi kralju, i mi....
Mojne tintisra moraš igrati pa kad bi na jednoj
I ja moj Pjaniću... I ja....