Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno, zašto bi u ovom trenutku uopce napuštao Romu?! Odličan klub, igra u prvom timu, a od slijedece sezone igrat ce i LP. Što se mene tiče, ostanak u Rimu je odličan potez.
zasto bi je ikako napustao. izgradio je sebi reputaciju u romi i navijaci ga vole. ode li u psg sve mora ispocetka. roma je odlican klub uz par pojacanja moze da osvoji ligu od sale :D
Bravo Pjanke , cekaj da prodje SP pa onda mozes birat :)
Pjanicu imas sve predispozicije da bude novi Toti zasto ne ostati kad te gotivi cijeli RiM!
budala ostaje gdje se navikne a pametan ode tamo gdje mu je bolje
To Mire samo tako
Klađenjem možete do velike zarade, samo treba biti pametan. Osobno plaćam neke službene verificirane stranice i kladim se na provjerene utakmice s jako kvalitetnim i korisnim informacijama gdje se ne radi o dojavama kako vas mnogi varaju ali utakmice prolaze u većini slučajeva jer se igra polako i strpljivo. Pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
To djete. Ljubi te tvoj Don. Zamisli izlazak u čaršiju navečer nakon 3.4 komada u mreži protivnika. Nezamislivo. A mislim da ne skripi sa lovom za izlazak ;) FORZA ROMA UNICO GRANDE AMORE DAJE ROMA DAJE...
pjaniću ne se ri navijači su te htjeli linčovati a ti pričaš o dobrim odnosima
To je bila hrpa kretena kojih ima među svakim navijačima, a oni pravi navijači su uputili izvinjenje Pjaniću zbog tog incidenata.
ne znam stvarno, valjda je svakom igracu cilj napredovati u karijeri i igrati za najvece svjetske klubove. Nikad necu razumjeti ovakve stvari.
Samo nemoj u Englesku i uništiti karijeru bezveze.
pa ko je to unistijo karijeru u Engleskoj? Mislim da je to vrhunac karijere igrati na otoku
Nema tu razvoja. Nema Engleska puno novog talenta, a većina onih koji odu gore ispadnu iz forme za mjesec dana (čast izuzecima). Puno je kvalitetnija ta liga bila prije 4-5 godina, a danas je dosadna (što se igre tiče). Možda to ne vidiš sad, ali vidjet ćeš brzo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)