Statistika na njegovoj strani
0
Miralem Pjanić čovjek odluke na Friuliu?
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Mire, ti si jedna dusa draga!
Svakod dana prerasa u sve boljeg igrača
\"Ja bi samo stio rijet da cu dat sve od sebe, mislim da smo sade bolji od ovijeh iz Udina, a jedino mogu obecat da cu dat sve od sebe i igrat lopte za moju fameliju\". Autenticno- Miralem Pjanic zvani Mire iz Kalesije!
@ZELJO-SELJO MELJO i takvi opet prosle sezone bivase i bijahu bolje plasirani od Zdrnka Kiflic zvani khaj phice.
Tako je i Messi Kojašević trebao biti odlučujući igrač za FK Viršlu u derbiju, ali ga je veliki majstor ZAJKO ZEBA podučio nekim stvarima, a veliki ŽELJO izdominirao FK Viršlu i ostavio ih da tuguju u debelom minusu. Dok veliki ŽELJO niže pobjede i suvereno ide prema duploj kruni, FK Viršla sastavlja kraj s krajem, rukovodstvo ovog kluba sa Kobilje Glave je kontaktiralo i golmana-igrača FK Sufara iz Irana vrlog hefendiju Halaima koji će donirati po tri pakla halal viršli iz Isfahana za svakog igrača FK Viršla, a za Messija Kojaševića čak pet. Stoga se očekuje bolja igra FK Viršla u proljetnom dijelu, čak je i opstanak moguć. PARA NA PARU, VIRŠLA NA FUKARU :D
sve je to super samo u repki ni makac..
sad se tek vidi kolika je pjanić igračina.... u olimpiku mu nisu dali da igra samo zato jer je bolji od njihovog kloca grukufa koji je morao igrati zbog eura... m.amu im
akobogda udine -roma 2:0
HZ- Homoseksualna Zajednica Gay its\' Okey ;) Uvijek korak ispred svih !!!! Nas je vodja Deen Backovic,Deen Backovic :clap : :clap: :clap MI SMO DIVOVIII !!!!
@Jose care garantujem ti da nećeš sutra imati milion, eto mirno spavaj
Sutra na Friuli ...forzaa Udine...Probacemo uzeti dres Pjanicu....Sa zastavom BiH U RUCI IDEMO NA TEKMU :)..
A mozda sutra budem imao milion a mozda i ne