Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu razmatranja, ne trebaju nam takvi igrači, bolje pozvati nekog iz naše lige ko će igrati srcem za reprezentaciju nego igrače koji hoće reprezentaciju zbog napredovanja u karijeri i podizanja svoje cijene..sjetite se najgoreg igrača kvalifikacija (po meni) Vranješa i njegovo ismijavanje svih patriota BiH sa onom tetovažom..
Tvoje je pravo da odlučiš.
neka te u Švicarskoj. niti si mlad, niti igraš u ligi petice, niti si neki igrač. Ko je gledao mogao je shvatiti da je Milićević obični prosjek i bolje forsirati Višću, Sušića, Hodžića, Bajića, Cimirota, Duljevića, Memiju, Hadžiahtmetovića, Radovca, Gojaka, Bešića, Grahovca itd, nego ovog tridesetogodišnjaka. Toliko od mene.
srbi ne treba da igraju za bih.....samo zauzimaju mjesto bosnjacima
Pa dobro sine, haj ti onda u Švicu pa se osjećaj.
Za ovo "patriote" koji ga pljuju i ponizavaju samo jedno: Begovic i Medunjanin su vam sada idoli a isto su nekad razmisljali k'o ovaj. Zato pazite, mozda i njega nekd budete okivali u zvijezde. Potpuno ga razumijem, Svica mu dala sve, ko se to za njega interesovao do sada, osim evo Mesa sada. Ko je to otisao da poprica sa momkom, ko je ucinio bilo sta da zaigra za nas? Patriote na baterije, samo znate da kritikujete bez ikakvih dokaza i cinjenica, a sve do jednog bi iz ovih stopa napustili BIH.
Mrs, igraj za svicaraku, nama takvi ne trebaju.
Ne treba zvati ovog lika, nemaš se ti šta premišljati. Odmah znaš da gleda lični interes
ostani ti tamo gdje jesi,da nebude zajebo me ovaj ili onaj
Starac i more?
Sacekaj da te pozovemo. Fuuuuj roditeljima pa tebi.
Sta bolan imam razmišljati ili si Bosanac ili nisi druge ti nema filozofu
ja koji sad pa ti ?