Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemanja vidi se po tebi kako si napredan da ne razumijes satiru u mojoj recenici Da Bog da svi bili tako napredni ko ti hihihihihih Srbi su bas kao i Turci, crnomanjasti, krivih nogica, polupismeni, nasilni i jedan od najozloglasenijih naroda evrope ( i to je razlika u odnosu na Turke) Sulejman je sirio kulturu umjetnost i sl po zemljama koje je osvajao i zato je VELICANSTVENI a dr Dabic i slicni su sirili mrznju smrt te se stoga zahvaljujuci njemu svrstavate medj najgore :)
@Attaturk Drago mi je da si priznao da smo napredni :) Hvala ti! :)
Ovo nije u redu. Prvo su rekli kupit Džeku. Neću se igrat.
Ali Tur.ci su nazadni, nepismeni i niski i ima ih ko zohara! Najpoznatiji Turcin je koljac Sulejman Velicanstveni..A Srba je malo, napredni su i Nikola Tesla je bio Srbin? I Nemanja Vidic takodje :P
Srbi su turska ko..lad tralalalala i tvoja baba je bila s turcinom zato si tako napredan/a
Ona baba koja je sa tur.cinom bila danas se zove nana :) Tu.rci su niski gur.beti... Srbi su visoki i zgodni i najbolji kosarkasi!
Šta je sad ovo, zar nije Džekinjo primarni cilj Milana? Naš Pipinjo će biti jako bijesan. Ser Aleksinjo se ni u ludilu neće odreći Srbina Vidićinja, jer taj čovjek kad je u igri kao da je autobus parkiran ispred gola. Sama činjenica da je prošle godine od navijača i kolega igrača proglašen za najboljeg igrača Premijer lige govori kakva je to mrcina pred golom
pravi TURCIN HAHAHHAHAAAAAAAAA BABA BABA s kim si bila
Ja moram priznat da ovom bjezi nos ukrivo
ovo je dobar igrac.. moam da priznam .. bolji od Dzeke..
ja sam pusio Dzeki iza starih zgrada za saku rize
A Dzeko Dijamant? Nas Dzeko je i boljio napadac, i bolji vezni, i bolji odbrambrni igrac nego ovaj che.tnik
Pa zar covjek ne vrjedi više od kolege Rija, realno ?