Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ rossoner paša ovdje se ne priča o pojačanjima za sezonu,nego hoče li bankrotirati fudbalski klub!
Siempre AC MILAN ^^ sada da oce mogu ga prodati za 800m ali nece =)
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
j,
opstat ce ACM valjda ja ih postujem iako su najveci rivali mog Juventusa a sta je Serie A bez ova dva jaka giganta najbolje se vidjelo zadnjih 5-6 g smijesna liga.. vratit ce se gigantski dueli od ranije
Ovi sto pricaju o bankrotu ocito ne znaju da je Berlusconi tezak 9 milijardi eura i nije u pitanju bankrot kluba vec pare za najavljeno veliko pojacanje...citajte malo o fudbalu prije nego o njemu pisete!
to se vec zove dobra vijest
http://www.powerplaymanager.com/r305072 odlična menager igra- hokej i nogomet- probajte
Milan je najveci klub na planeti.Trenutno jesu u maloj krizi,al ako dovedu 2-3 dobra pojacanja,imaju sanse da se suprostave Barceloni.
uzet ce to neki seik, prevelik je to klub da bi tek tako bankrotirao zbog glupog predsjednika, iako ruku na srce puno im je pomogao, al opet glup. berluskoni ce ga morati prodati da bi otplatio ovoliku kaznu. usput kazna je nerealna sto jest jest.
Iserem ti se u stau kopile jedno!
hahsahahaha MERDA ac milan MERDA inter