Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
milane osisaj se ti... i ne pise li se od ranije a ne odranije, od ranije, od jeseni, od zeljeza...itd itd?
nabijem ti takav pravopis iz tutina
jao Bože....sandžaklija nas uči pravopisu daj štrik da se 'besim u pm....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dik god nečiji imidž, ili ponašanje, ne vrijeđa nikoga, sve je OK,...pustite čovjeka nek' fura svoj fazon ! PS- Što nikom nije smet'o Dennis Rodman !!??
*Dok*
I vidiš kako je završio Rodman, teški drogeraš, puko 100% mentalno, spičko svu lovu da je nedavno išo prosio u SJEVERNOJ KOREJI ?????, eno ga sad zadnja rupa na sviralu. Tako če nažalost završi i ovaj tragičan slučaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Slažem se donekle ovo sa frizurama, ipak je klub poslodavac i ovi momci trebaju da su dobar primjer omladini. Zamislite da vi radite negdje recimo u banci ili bilo gdje gdje ste u direktnom kontaktu sa mušterijama a da se šišate kao neki fubaleri još tatuaže po cijlom tijelu, šta mislite? koliko dugi bi ostali na tom radnom mjestu?
ako misle da ce mu stati u kraj zestoko su se prevarili on ostaje kakav jest
da se "vizuelno disciplinuje" ? ... klasicna diskriminacija.
Balotelli, daj uleti staroj curi jedno 100 eura..
"Očekuje se da napusti svoju luksuznu volu izvan Milana" volu???
ma lik je seljak
ovo je laz.
bas je zanimljiv od Toga i zivi fudbal jbt, od specificni karaktera a ne svi da budu samo masine sto lete za hloptom
Tesko tebi ako ti je fudbal zanimljiv zbog njega
Ma samo dobre batine mogu pomoći ;)
lik je takav kakav je, nepromjenjiv