Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pitanju je 28 miliona koje je PSG ponudio, a Milan odbio. Milan apsolutno nije za prodaju Pata, ali ukoliko bi pariski klub poslao ponudu u iznosu od 45 miliona Eura, koliko Milan cijeni Pata, onda bi se nesto i moglo napraviti, i s tim novcem dovesti Teveza i jos jednog dobrog veznog igraca. Medjutim, Pato ima 22 godine i iako nije trenutno u najboljoj formi mislim da bi Milan napravio uzasnu glupost kada bi ga prodao: momku treba dati jos vremena i imati strpljenja.
Patoo extra mladi igrac samo jedan problem je bolest koju ima...ali nema veze najjaci smo na dunjaluku ! FORZA MILAN FORZA ROSSONERI !!!!
pato se ubio za arsenala, wenger bi od njega napravio masinu za davanje golova
Sta pare rade.. CCC i za 30 miliona,kakavi cigani,dovesce onog teveza.. Joj, fujj milan za ovaj potez.. A pato nema dalje..
Ma AC Milan i Bayern najbolj klubovi ovo ostalo nista
SKORO JE ODBIO NASIH 5100KM MJESECNO A OTISAO IGRATI U TRECU LIGU ZA 1000EURA ETO BRACO STA NAM MAFIJA URADI OD KLUBA, ETO A NISTE ME HTJELI SLUSATI SADA JE KASNO ZA SVE