"Građani" traže osam miliona funti
1
Milan nadomak dovođenja De Jonga
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oo zarade 63 miliona eura za dvojicu igraca,ii ne mogu dati oko 10 miliona za igraca,joooj pa ovi talijani su najveci futavci,i po igri i po novcu
>TIP DANA< golovi utakmica 29.8 4fudbal .com
Prijedlog za ovakve maloumnike koji se prepucavaju po Klix-u! Ne ostavljajte e-mail adrese kad vec nije neophodno, osim ako se ne dogovarate za ovo pristavljanje!!
azra ti bi dala sve da ti ga kloc \"pristavi\".....tako da ne lupetaj gluposti..... sto se tice nigela de jonga,ac milan ima jednog blazeg takvog,to je flamini....lassana diarra je doktor za de jonga,nadam se da ce se predomusliti u poslednjem trenutku....forza ac milan!!!
šta je sa kloca