Nogomet
0

Milan dogovorio transfer Lopeza, ali čeka rasplet slučaja Tevez

Totalsport
Maxi Lopez (Foto: AFP)
Maxi Lopez (Foto: AFP)
Dopredsjednik Milana Adriano Galliani potvrdio je za klupsku web-stranicu da je postignut načelni dogovor oko prelaska argentinskog napadača Catanije Maxija Lopeza (27) na San Siro.

Definitivna realizacija transfera ovisi, međutim, o jednom drugom Argentincu - Carlosu Tevezu. U Milanu se, naime, još uvijek nadaju da će do kraja prijelaznog roka uspjeti dovesti incidentima sklonog napadača koji u Manchester Cityju više nema budućnost. Tek u slučaju kad i ako Tevezov dolazak propadne, "rossoneri" će krenuti u završavanje posla s Lopezom.

"Situacija je vrlo jednostavna. Postigli smo dogovor s Catanijom i igračem. Čini se da je već u Milanu, ali vidjet ćemo. Ljekarski testovi? Pričekat ćemo još nekoliko dana. Ako Tevez ne dođe, potpisat ćemo ugovor s Maxijem Lopezom. U svakom slučaju nećemo dovoditi obojicu", izjavio je Galliani.

Lopez je 2005. iz River Platea stigao u Barcelonu, no nije se uspio nametnuti na Camp Nouu, pa je nakon jednogodišnje posudbe u Mallorci, potpisao za FC Moskvu. Nekoliko je mjeseci potom proveo i u brazilskom Gremiju iz kojeg je u januaru 2010. stigao u Cataniju.