Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim momčino,bog ti pomogo u daljnjoj karijeri!
Veceras jedan, Kipru dva :)
Hercegovac...trebaš respirator????? :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E vala Milane obradovao si nas ko niko ! vedin gol za SP i ovaj tvoj su nezaboravni !
koliko hejtera, e ne mogu da vjerujem, koliko mrznje... necu da slavim priliku za baraž, ni baraž, ni plasman, ni pobjedu gdje vodi to razmisljanje? Bitno je ko je na aparatima i ko kome šuka bolje obrezani ili ne obrezani, a svi od krvi i mesa :(
Vukoja na aparatima
dzabe se nadate, nema nista od EURO 2016
Mirabel... Dzaba vama i svetsko oscohwni i tada bi vam srbija bila u glavi.
*osvojeno
Da je Teleca glava zvala prave igrace umjesto sto je pravio mjesto za svog netjaka Slinu mi bi vec bili u Francuskoj. Od kad nema Teleta nema ni Sline i sve krece na bolje, nije idealno ali je definitivno bolje.
Ahmo, nije toliko stvar u Slini koliko u puno toga drugoga vaznog o cemu Safet, na zalost, pojma nije imao, a nema ni danas kad vodi drugoligasa.
Ma Safet je smijesan trener,neznalica totalna i to smo shvatili davno. Mene najvise boli to sto nam je poturao amidzica kao neku nadu, kao mi ga oteli Hrvatskoj i Belgiji dok su nam pravi igraci odlazili ispred nosa. Da je Safet Halilovicu i Jedvaju ponudio mjestu za Brazil mislim da bi makar dobro razmislili a mjesta je bilo i te kako.
Care,od momenta kad si igro za U19 vidjelo se da će bit nešto od tebe...Svako dobro gdje god igro a nadam se u našoj repki,tu si nam najpotrebniji...
Šta li misle Botovi Talibanski o Milanu Djuricu da mi je znati.Sad su tu sa drugim nickovima i hvale ga,haha
Evo botovi su se javili,hebo ih Bakir kriminalac smotaniću usta:D
Evo botovi su se javili,hebo ih Bakir kriminalac smotaniću usta:D
Đura ima i asistenciju za drugi gol..definitivno igrac tekme...sve cestitke deckima...ponos sta drugoooooo
Bravo Milane to je bilo tuspas mene i sviju nas 👏
tooooooooo ljudino,bosanče i herčegovče :))))
MOJ TUZLAK!! :)))
Momak je odličan. Mi imamonekoliko igrača koji su strašno borbeni, ali u nekim drugim segmentima zakažu, dok je Đurić i borber, ali i odlično odradi ono zbog čega je tu: spusti loptu, osvoji zračne duele, bude spreman za centaršut i sl. Kapa dole!
imamo nekoliko * borben *
Igraci ovakve visine su uvijek korisni kao dzokeri sa klupe. Ko ga je gledao u mladoj sjetit ce se sta je radio protiv jedne Njemacke gdje su igrali igraci iz Bundeslige. 3 gola im je dao, plus jednu asistenciju. Bravo Milane!
Bravo momčino :-) Pokaži šta znaš i umiješ :-)
E Mustafa Mustafa.....
Svaka cast Milane momcino!
sad je opet: placi dodik, tu pomoci nema...