Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milan Đurić, najveći Srbin, koji se ne stidi igrati za svoju zemlju, a ne kao drugima puna usta Bosne a kad zatreba nigdje ih. Kad nam igrači nebudu igrali za susjedne zemlje, bićemo prvaci svijeta!
Milan je Bosanac .
KAD SMO SLOZNI MI SMO SILA NEBESKA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MILANE ZMAJU NAS PONOSE
Po komentarima se vidi da su Hrvati zaokupljeni trenutno najvažnijim nogometnim stvarima a to je EURO, a ne nekim glupostima o kojima baljezgate. Mi smo sebi 92. izabrali reprezentaciju za koju će mo navijati i tako da nemamo problema o kojima Vi raspredate. Neznate još da li živimo u Bošnjakistanu, Dejtoniji, Trokutistanu ili Bosni i Herceovini. Kad neko sazna da mi javi da znam gdje živim, a dotle SRETNO HRVATSKA. JEDNA DUŠA A NAS DVOJE.
@brcak108 Zašto da selim iz svoje države. Kad se vi toliko pozivate na Tursku zašto ti ne seliš u Tursku. Bošnjaci imaju pravo navijati za Tursku a da ne sele u Turku a mi ako navijamo za Hrvatsku trebali bi seliti iz svoje države. Sve što si oslobodio ogradi pa ako moja kuća bude u toj ogradi odma selim.
Čitam komentare i moj jedini osvrt-Koliko smo mi bolestan narod, kad smo spremni da od jedne ovako lijepe stvari napravimo poligon za liječenje svojih nacionalističkih frustracija. Bolesnici.
a sve to rade dezurni idioti. par njih koji jedva cekaju da sjebu i zaraze svaku temu
@brcak108 Naravno da jeste. Jedni drugima psovati na takav način a povodom pobjede naravno da je bolesno. Nacionalizam nema veze sa ljubavlju prema državi.
pa momak živi za danas, nije mu pamet zapela za one ratne godine i godine mržnje, nije lud ko ovi srbi što kasne 20 godina...
Zeko na aparatima
Cestitke Djuri i ostalim zmajevima! Znaci moze i bez Zeke.
Dok je ovakvih ljudi ima jos uvijek sanse za sve nas.. Zajedno vidimo mozemo do juce i nemoguce, a sami za rad tudjih interesa smo niko i nista i nasa djeca ce takodje biti niko i nista ako nastavimo sa ovim bjesnilom sa kostiju koje nam redovno bacaju iz komsiluka i susjedstva.. Pravoslavac sam Bosanac i Hercegovac ponosan na Milana Misketa i sve druge pravoslavce koji su se oduprli sveopstem ludilu.. Svaka cast Djuka nadam se da pocetkom sezone ides u bolji klub..
svecano obecavam da cu procitati sve komentare ispod, jedini uslov je da nigdje u komentarima nisu spomenuti vlasi ili balije.
Nerazumijem KlIX da dopusta pojedincima da sire mrznju, da vrijedjaju druge kao sto ovaj pojedinac BPDrzavaBosnaNP vrijedja non stop i kakve on veze ima sa Bosnom dosao izNovog Pazara i naselio se u buljakovom potoku -nikad ti neces biti ni B od BOSANCA ,uvijek ces biti SANDJALIJA I NISTA DRUGO
"Jer Bosna je nasa domovina i druge nemamo !" a došao iz sandžaka :')))
Nacionalisti na aparatima i jedni i drugi..
Koji je ovo megacar! Koja je ovo megaljudina!
Milan Đurić je dokazao koliko se voli maticna drzava svojim zalaganjem zasjenio bivšu zvijezdu i ufuranog "manekena" Džeku kloca.Safet Susic je svojevremeno izjavio kad bi imao izbor Džeko ili Zlatan I.izabrao DŽeku pokazao da je on za njega najbolji i tako je u fazi dokazivanja izbacio sigurno bolju opciju Milana Đurica koji je bio u najboljim godinama.Susuc je grijesio non stop a sreca Mesa vifi da bogatasi nece da trce i ne zele da se dikazuju jer su oni neprikosniveni.Hvala ti Mesa i sad pamet u glavu kloc je svakako prohujalo s vremenom i neka pravi djecu a nogomet da prepusti onim koji zele da ginu za repku
BRAVO SRBINE BOSANSKI SINE!!!! SAMO NEBO JE GRANICA! SRETNO I NE BRINI ZA BUDUCNOST.TI SI JEDAN RASNI GOLGETER
halo znate li vi sta oznacava rijec VLAH?
Bravo Djuraga care!!!