Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti bin Laden
Jedva se FIFA kutarisala jedne grupe kriminalaca, a sad treba još veću bandu na svom čelu. I onda povrh svega treba gledati kako na-vrat-na-nos Francuska osvaja prvenstvo svijeta. Yebo majku ako ovaj cigan neće ukopat fudbal, samo ako dođe na čelo FIFA-e.
K`o u Bosni ! Sa fotelje na fotelju ! OStali nek` crknu !
zasto mislis da nekog zanima da li je to tvoja licna odluka ili ne? mozda zato sto te neko gura pa da se unaprijed opravdas?
Ne do Bog da tebe izabero pa propo bi fudbal za sva vremena. Treba ovu UEFu sve u zatvor strpat i nove ljude zaposlit koji nece krast i pravit politiku od fudbala !
Samo Kaiser Beckenbauer. Samo Svabo.
Dabogda nikad ne bio predsjednik. Hajd u francusku pa tamo donosi odluke i mijenaj pravila!!
Blatter Junior