Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"No, činjenica je da mu je najbitniji rezultat, a nikako igra koju nudi navijačima i publici. Kod Bayerna je drugačije, mi želimo igrati lijepo i ostvarivati dobar rezultat\". Izvini Robben ti jesi igracina, ali ovo su rijeci idi-ota, cuj njemu je bitan rezultat, pa da li se to pobjednik lige prvaka odredjuje rezultatom ili ljepotom igre, idi-otski. Sta je ono jos rekao, a da, mi zelimo igrati lijepo i ostvarivati dobar rezultat, pa vrijeme je da odrastes sine, pa i Barsa je zelila, ali ih je neko zaustavio, ko li ono boze?!;-)
INTER-BARCA 3-1!!!bayern centra nece preci
Mourinho ce sa taktikom zatvoriti te da se Roben neces ni vidjeti. Nego Bayern treba da razmislja kako zaustaviti Milita i Eto. Ovo ce biti treci Etovo finale u ligi prvaka oba puta je zabijao u finalu i subotu ce akobogda.
hahahahaha crknem ovom od smijeha robenu hahahha a ovaj \"haj ne kak\" veze ti sine nemas, jade jadni
ma kratko i jasno Roben ti i tvoj bajerncic ce ga popusit.
ma ima da vam murinjo odere guzove
E nek si im rekao. Ovom Mourinhu trebali bi zabraniti da bude trener. Cisti antinogomet. Pi.cka jedna od trenera.... Gotivio sam Madrid, ali ako tamo predje, to ce biti katastrofa. I bice samo Barca i visca Barca.... Nabijem ga na neku stvar
Tebe ce \"il capitano\" strpati u dzep, tako da ti neces biti u stanju nikoga da napadnes :)
Dzeko ce njima tri komada uvaliti
Moja se majka isto tako neće braniti kad je budete večeras \"napadali\"