Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametan!
I sretan !!!
napoliitalija Jebo te on i ti njega !!! Mars i ti sa njim, u teskim vremenima se vidi ko voli BiH, a ko za nju nastupa samo zbog novca, dabogda slomio ruku na prvom sledecem takmicenju od srca ti zelim izdajico !
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Vozi prijatelju, NE OSRVCHI SE ! Našom BiH upravljaju nepismene, nacionalističke seljačine... nema tu kulture, sporta, progresa... Sa srećom !
Ajd bas lijepo stas ovdje u Švedskoj je bolje.... al u Bosni je ljepse vidjet ces :-D
SVAKA CAST MESUDE !! Najbolja odluka definitivno.
uf kako je zgodan
***zovna@puno pametujes znas...Kostelici dok su dostigli onaj nivo malo se edukuj i googlaj pa da vidis koliko ih je drzava gurala...a kad dodjes na vrh netrebas ti vise nikog traziti nego oni tebe traze....i ne pametuj svega ti kad vec nemas pojma
Pezere kralju,care,princu...ma za koga ova drzava brine osima za one na vrhu...mislim kravatase hehheh.....imaju samo0 oni i oni i oni i oni i oni i oni i oni i oni...pa tek malo mi...sve najbolje...i nece se nisšta promijeniti vjeruj...odavdje da odes pa da se vratis za 100 god sve bi isto bilo možda po koji kamen da bude pomjeren a o politici da ne govorim...
Svaka cast!! Samo idi,to ti je najpametnije!! I ja sam ljekar,i stalno trazim da idem,i bice aBd :) sretno momcino :)
I mali sportsti se ponašaju poput nevladinih orgnizacija. bave se sportom, samo kako bi izvukli novac od države. Pa brate , ako si sportista, pokaži se na terenu i privuci finansijera. Pogledajte samo Kosteliće! Od hrvatima nepounatog skijanja, napravili su skijašku silu i nikada nisu kukali na državu i tražili novac, nego su se za svoj ugled borili na svjetskim skijalištima. kod nas čak i teniseri traže pomoć od kantona, države .
Ova država ne cijeni one koji su za nju dali živote, a što bi cijenila pobjegulje. Idi slobodno kao i hiljade i hiljade onih koji su pobjegli 1992. i sada se busaju da su veće patriote od onih što su Bosnu branili.
Ovdje sam rodjen, ovdje cu i da umrem pa bilo to i sa korom hljeba samo, nebitno. A ti druze povedi sa sobom ako hoces i Fazliju i tog Hamzu, idite ganjajte vlastiti interes a ostavite Bosnu onima koji je iskreno vole. Nece ovako biti dovijeka, promijenice se ovo uskoro pa cete se vracat' svi kao sto je slucaj trenutno sa fudbalskom reprezentacijom. I nemoj se vise oglasavat' po medijima, kupi prnje i vozdra...
svaka cast Mesko, samo budala si ako se vratis, osim kad odes u penziju
Sretno !!!!
Sretno momak i znaj da se neces nikada vise vratiti..
Svak za svojim hl***m , pemetniju odluku nije mogao donijeti, cekati da covjek izgubi smisao i da istruhne u ovom paklu ne vrijedi . Puno sreće momku .
momku se pruzila prava prilika,nije lud da odbije.svako ko moze iz ove ludare otici,nek ide.ko god je otisao,nije iz obijesti sigurno.volim BiH al ako se ukaze prilika,sto da ne.sta cu sa 500 km,ne mogu baraku napravit,a kamo li razmisljat o porodici.ovdje samo gore moze biti,bolje sigurno ne.momak sa srecom!
trebao si jarane davno otic nema ovde berećeta zadugo !!!!!!!