Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi je jedan od najboljih fudbalera svih vremena,ali ove izjave tipa :\"želim da me pamte kao dobrog momka,a ne kao najboljeg fudbalera\"su fakat više otrcane...haj onda prestani se baviti fudbalom od kojeg zaradjuješ silne milione,i doniraj Palestini,gladnoj djeci širom svjeta 1 % svog bogatstva...tad će te pamtiti čitav svjet kao dobrog momka!
ovaj komentar od \"aaaa\" je odgovor na prvi komentar
haha Jel ono kao prošle sezone u ligi ili kada mu je Pepe stao na ruku pa prošao bez kazne samo zato što igra u Realu ? I zašto si sebi nabio tolike pluseve na komentar ? Evo sad moraš i meni minuse :D
TI SI VEC LEGENDA
Mozda bi te i pamtili kao dobrog momka da ne igras za sugavi tim gdje vas uce simuliranju i prljavoj igri....da si negdje drugo mozda bi te vise cujenili..a ovako haj na cas glume......
Ne može Argeninac biti dobar... nema kuurrccaa! :/
jarane, i ja bih bio najbolji igrac na svijetu da su mi svi suci naklonjeni i da se ne dozvoljava da te drugi igraci pogledaju!!! zato je MARADONA BOG FUDBALA!!!