Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porez na sta ? Bogatstvo ?
nego sta, nije ko kod nas ko ima daj mu jos, ko nema i ne treba mu
ako si zaradio to sto si zaradio cemu potreba da nekoga kaznjavas zato jer je sposobniji od drugih ? Placanje poreza na nesto sto kupis je uredu, ali da ti uzimaju samo zato sto imas vise je cista glupost.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Kad Mesi ima finansijskih problema pa krade od poreza, mogu samo zamislit šta radi onaj mafijaš Spahić. Svaku bitnu utakmicu proda.
a
eee da je covjeku bit' u njegovim problemima sto se tice poreza...
Mnogo love pa cak i za Messia, Spanski zakon popustio pred zvijezdom da li igra kojim slucajem u Njemackoj zavrsio bi u zatvoru zajedno sa Uli Hoeness iz Bayerna
Ma sića je to za njeg' .. :'D
pa i nije bas, to mu je citava godisnja plata ukljucujuci i sponzorstva
...nikako ne kontam ove brojeve...ovo je smijurija teška i vi novinari gluposti samo prenosite bez ikakvih osnova! šta ce na kraju biti da ce morati da plati za porez sav prihod koji je zaradio od fudbala! pa koliko je onda to porez u španiji 100%.. zaradiš milion moraš platiti milion jel! nidje veze!
Za njegova primanja barem 54%. Porez na dobit u Spaniji se odredjuje na osnovu dobiti koju ostvarujes, kao sto je slucaj i u vecini uredjenih drzava. Ima smisla, a ne kao kod nas, isto placaju i oni sto zaradjuju 100 mjesecno i 20 000 ;)
mislim da su veliki porezi u spaniji na igrace