Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi je sinoc dokazao zasto je najbolji...sva tri gola je sve sam prodriblo i dao,pa nek prica ko hoce da ga Xavi i Iniesta drze u igri..
Jedan je Lessi :D Raznio je Athletico Madrid sinoc :D Gdje su simpatizeri sminkera da me malo bace u sjenu!?
Uživamo i mi majstore. Uživaju i realovci i ostali ali ne smiju da priznaju.
zato sto nije najbolji na terenu pa barem po reklamama da bude neko...ljepsi je i bogatiji hahahahahaha.....madridjani,mozete biti ponosni s kupljenom zvijezdom CR7 a zamislite tek koliko su katalonci ponosni sa SVIJEZDAMA sto su odrasli u barcu :PPPPPPPP
HALA REAL TJ WC,,KLOZET,,
pa seljaci poput vas i znaju samo takve rijeci cenifa hala itd itd....... A cenifa ce vam itekako trebat poslije clasica, kao i psihijatar dobar. http://www.youtube.com/watch?v=I8zsPGR6UMg - zasto bas njega, ako nije najbolji ? HALA MADRID
P.s. Toliko je najbolji da bi mu ga i ja volio oglabati!
Najbolji svih vremena ocam...cenifa ili ti klozet tzv poljska hala ga samo moze oglabati ovoj legendi..
Nije mi jasno zasto non stop spominju vanjski WC ( HALA ) madrid, a navijaju za Madrid, zastooooooo?????
cekamo clasico. HALA MADRID
sad me vidis, sad me ne vidis! nije ni cudo sto ga zovu carobnjak!
Kujt je ruzniji
Hahahahaha!¨Čuj: \"ljepsi je ovako osisan\" Haahahahahaha! Jarane on je ružan, pa ne znam šta da uradi. Nemoj me pogrešno shvatit, navijam za Barcu. Messi je najbolji na svjetu, po meni i svih vremena, ali da je ružan, vala ružan je ko suh kur*c! Al dobar ti je vic!
ljepsi je ovako osisan
ono gore sto sam napisao je malo ironije, naravno.
Bravo mali :-)