Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj u lovu na Raula,ja konto 2 mu gola trebaju,a ne 15
A čemu li si ti jadu nalik, govnetu?
Najbolji fudbaler svih vremena!!!
Raul Gonzalez Blacno , po meni najbolji ne samo igrac nego covjek na svijetu, jednostavno Gospodin. Moze Messi oboriti njegov rekord i vjerovatno hoce ,ali ono sto je Raul cinio i trenutno cini u nekakvoj katarskoj ligi je neuporedivo sa bilo kojim fudbalerom ikada,jgdje on dodje i zaigra.
Inzaghi ima oko 70 golova, ali u svim evropskim takmicenjima. Znaci LP i Kup Uefa zajedno.
zar nije Inzaghi drugi strijelac LP????? pISE u clanku messi i nistelrooy dijel drugo mjesto
samo vas posmatram
Sta fali jedan penal pise. Pogurate ce ga, ipak je to Messi koji ruca sa pe,de,rci,nam,a iz Armanija. Ali onako muski ,ne pederasto ko Ronaldo sa svojom Irinom. Ne znam sto ga onaj Mourinjov zamjenik nije spljostio ko zvakacu kad mu se k,ur,ci,o pred zenom i djecom. Valjda da mu djeca ne gledaju kako bije drugu djecu. Kad bi se meni nakav kepec suprotstavio odmah bi ga u kontejner pa nek ga traze.
neko je živio u vremenu Aleksandra Velikog,neko u vremenu Julija Cezara,neko u vremenu Napoleona a mi u vremenu Mesiia! svako vrijeme ima svoih mana i dobrih strana,no ja osobno mislim da je nas Bog nagradio da živimo u vremenu ovoga osvajača.
4 utakmice 3 penala. 'nuff said UEFALONA
još da Messi pročita ovaj članak gdje mu novinar klixa kaže da golove Milanezima daje samo iz penala, rekord bi mogao biti oboren do kraja sezone LP.... a ni mIlan nije što je bio... odbrana mu je poput Arsenalove...samo ime Milan je ostalo sve je ostalo samo san !!!
Možeš ti to "MALI" ... Samo trpaj Rossonerima vcrs :P ... P.S. Lijep provod včrs našoj raji iz Sa, koja je otputovala sinoć na tekmu ... Visca Barca
Ta ce messi , raul mu kroz noge prpbacivo!
Nalik sam tvom caletu... Znaci Messi, Gnom, Hobit Goblin.... P.S mislim da ovaj prvi ofirno sam sebi lajka komentare... D.E.B.I.L.C.I.N.A :(
Mogao bi se messi veceras povrijediti...
http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta