Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam simpatizer Barse, ali taj mali treba da shvati da je Barsa institucija i da je postajala i prijenjega i nakon njega će da postoji, on je prolazan. Babo i on muljali i sad im svi krivi. Kurko.
Ma seronja ko i Maradona, u svemu su slicni. Genijalci na terenu, kriminalci van njega.
Halo Oliver Queen, ispricavam se duboko.
sumnjivo mi ovo sve sta se desava oko mesija sve neke prozivke napadi samo da ne dobije opet zlaznu loptu moje misljenje
Nije on nikakav genije vec talenat, u ovom slucaju za fudball iliti nogomet. Nijedan fudbaler ne bi trebao imati veca primanja od doktora opste prakse.
ako pogledas broj ljudi koji se bave fudbalom i postotak onih koji mogu ucinit isto ko i on, onda se mozda i moze reci da je genije? :)
Nop, to je i dalje talenat, prirodni dar, usavrsen vjezbom i treniranjem. Ne sporim da je izvanredan fudbaler, ali licno smatram da je ronaldo kompletniji igrac od njega. Mesi bez saigraca u barsi ne bi bio to sto jeste, da igra u nekom drugom klubu tesko da bi imao iste rezultate. S druge strane ronaldo razvaljuje u realu isto kao sto je u manchesteru. Mozemo ga volit' il ne volit' ali za mene je on puno bolji i kompletniji igrac od mesija. Naravno, to je moje misljenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Messi nesto mi vise nisi drag kao prije.gdje bas tebe da nadju i tvog oca?sto takvih problema nema ronaldo,ibro,drogba...gdje ima dima ima i vatre
Fabregas: "6 godina svi su hvalili Lea, izgleda da im je to dosadilo pa traže bilo kakav razlog za negativne naslove u medijima. Oni žele da promijene sliku o njemu u javnosti. Igrao sam protiv njega i sa njim i mogu vam reći da ćemo se svi načekati da vidimo ovakvog igrača kao što je on ponovo."
Pokusavaju da ga sjb. ko Maradonu. Samo sto Mesi nije povodljiv kao Maradona pa mu opalili po porodici. U igri veliki novci ne bi me cudilo da Mesi bude u vrhu skandala a da plasiraju novog "Masija" kojeg su vec odabrali za stvaranje para.
Mog'o bi Messi postat istorija....kao majstor koji je dosad bio,naravno