Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je suludo ulaziti u raspravu da li je Messi najbolji svih vremena ili nije, svako ima svoje misljenje, ali je cinjenica da je Messi uvijek bio favoriziran i guran od strane fudbalskih organizacija i medija za razliku od nekih drugih igraca.
Jedino je Ronaldo uvijek bio favoriziran i guran od strane fudbalskih organizacija. Messi je jedini igrac u povijesti nogometa koji je ucestovao kod 90 golova u godini, a da nije dobio zlatnu loptu. To je bilo 2016 godine kada je dao 59 golova i imao 31 asistenciju. Ronaldo je dobijao zlatne lopte sa slabijim statistikama od ove i kada nije osvajao nista 🤣
Dobro je i rekao. Lewa gospodin za ovog cifuta.
Ovaj mali ćifut je toliko iskompleksiran sa tim zlatnim loptama,da bi gazio preko mrtvih do iste.Ukrali su jednu zlatnu loptu Lewi,jednu Sneideru 2012,samo da bi kepec bio najbolji!
Stz bi onda tek trebali reći za CRa. Taj bi ubio covjeka za zlatnu loptu. Mesi je imao 4 zlatne lopte dok CR 1 dok se nije pocelo sve raditi sa stigne Mesija po broju ZL. Kada je CR imao golove onda su bitni golovi, a kada ima trofeje onda su bitni trofeji, Zasto Mesi nije dobio 2016 godine kada je dao 59 golova i imao 31 asistenciju ako je zlatna lopta individualna nagrada? CR je 2013 godine dobio samo radi golova. Svake godine se menjali kriteriji i pravilo se onako kako Roni odgovara.
Messi ljudsko smeće
Lewandowski je te dvije godine zasluzio zlatnu loptu ali ovi iz Francuske znaju samo za Mesija ili Ronalda
mozes se saget Lewi
Ma messi je pakas kao covjek, zidovi ga guraju
Da li si ti svjestan cinjenice da Messija mrzi citav Izrael jer je se Messi priklonio Palestini? Ukucaj na googlu: Izraelci ogorceni mesi se priklonio teroristima
Jesi ti normalan, lik voli vise zidove nego mater svoju. Pa on na sve nacine gura zidove
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva saga!