Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će dežurni kritičari u onom ofucanom folu.. e lako mu je jarane kad ima u ekipi xavija i iniestu... nek ode u drugi klub i nek tamo bude najbolji... hahahahhaha...ove godine momak 28 golova i 10 asistencija... drugi asistent u ekipi, a sinoć gol i dvije asistencije.. pametnom dosta...momak je mašina...
Moze se biti najbolji i bez osvojenog svjetskog prvenstva. Ali eto, Messi iduce godine kad digne pehar nakon osvojene titule prvaka svijeta u Brazilu, mnogi ce "strucnjaci" reci da je to Fifa namjestila, da je imao asistente, spasio ih golman itd. Messi se voli ili se ne poznaje fudbal. Treceg nema! i Tacka . Dosta vise, ni jedne protiv Mesija, nema tu demokratije, jezik sjecem. :-)
ti uopće nisi razumio šta sam ja napisao... OD DOLASKA MOURINHA (ZNAČI U POSLJEDNJE 2 i PO GODINE) REALU JE SVIRANO 30 PENALA U PRIMERI, A BARCI 18 ! jel ti trebam crtat ?
@ccc Retardu, sto lazes kad se to moze provjeriti. Real 13 Barcelona 11. Evo ti i link http://www.football-lineups.com/tourn/La_Liga_2011-2012/Stats/Penalties/ Ove sezone Atletico 7, Real 5, Deportivo 5, Barca 2 E,ba,li vi familiju bijednu a citavo vrijeme ovdje furate ljude da Real samo dobiva penale. Bijednici lazovski.
kakav penal ? ove sezone barci svirano 2 penala dok je realu 5 od dolaska mourinha u real, realu je svirano 30 dok barci 18
ne navijam za barcu (hvala bogu ni za real ) al messi je trenutno najbolji na svijetu a rame uz rame s njim je c ronaldo :) ko god god tvrdi drugacije ili je dijete ili uopste ne prati fudbal..
Vidi sto se boje za jezik. Tako treba, zakljuci temu Memo!
Najbolji su mi ovi sto velicaju maradonu, pelea i bekenbauera itd.. Jarane danas se igra jaci fudbal nego ikad.. brzi je duplo, vise se trci, puno vise utakmica u toku sezone, puno puno bolja odbrana, masa klubova igra dobar fudbal.. Ne kazem ja da ovi starci nisu u svoje vrijeme igrali dobro, naravno da jesu al sad bi prdili u shishu jarane..
Ne bi ti to pisao da i ti u dubini duše to ne misliš. Nego si to brže bolje objavio kako bi se osigurao da to neko drugi ne napiše. Brate moj pomiri se da Messi nikad ne može biti najbolji, iako mu nauštrob drugih poklanjaju zlatne lopte. Nek se dokaže u Argentini kao Maradona i osvoji svjetsko.
Eto zadatka za Iniestu i Xavija da mu obezbjede jedno 15 prilika, ali bogami i za sudiju, jer ako ova dvojica zakažu on će morati svirati penal, pa ti vidi.
Messi Velicanstveni. Ja i on smo plafon. Ne moze se vise, to je to.
http://iloveronaldo.com/ ulazite svi navijači RM-a da mozemo zajedno dr.kat
jedan je mesi