Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sitno je to sinko, da si doso u siti mogo si barem poduplat..
*****************BITNO JE BITI SRBŠNJAK HRVŠNJAK I BOŠNJAK*****************
Promjena klubova i adaptacija u istim nema veze sa fudbalskim znanjem vec sa licnoscu covjeka, te kako cete primiti uprava,navijaci,saigraci,itd hiljadu faktora na to utice. Mada se slazem da su Ronaldo i Zidane jedni od najboljih, a i nema velike potrebe izdvajati 1 najboljeg, jer je to subjektivno.neko vise voli golgetere,neko driblere, tehnicare, defanzivce itd. Po meni, najbolji je Ronaldinho, po meni ;)
Ovaj messi je dobar igrac i to sve stoji ali on je citavu svoju karijeru evo proveo u barceloni, jedino sto me zanima je kako bi bilo da je otisao u neku drugu ligu , cisto sumnjam da bi bio na istom nivou kao sto je sad, dok c ronaldo i ostali igraci kao stari ronaldo,figo, zidan itd dokazali su se gdje god su bili i prema tome oni su meni bili i ostali najbolji igraci svijeta !
ispuhat ce vo g@vno brzo.
Dzaba mu to sve kad je najbolji
Plata mu ko godisnji budzet kantona