Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realnoooo, hahhahahahahhahaaa
i na santiagu bila ista stvar. mesi ode, a ovce gledaju
svi \"by user removed\", tako da nista od gledanja...
Kažu da je messi poslo babi mail sa linkom na video i tekstom: babo, ja sam ovaj sa loptom. Ma ne vjerujem, raja svašta pričaju. Mesii više liči na konja, ko će ga zamijeniti sa ovcom.
pa i jest Lessi samo za ovaca
bravo, tako se treba šprdati sa mrljavim realom!
SA - x definitivno navija za Barcu.Barca ovo Barca ono, a kladim se u milju da ne znate ni ko su braca de Boer niti sa kojim je timom jedan od brace kao trener ove godine osvojio ligu. Vi ste samo veci navijaci od onih balavaca po troli sto se svadjaju jel Ronaldo ili Messi bolji.
najjači mi ovja lik što govori da ovo nema veze sa barcelonom, a lik u dresu barcelone :D HAHHAHHAHAHHA koji le.vat..... jeb.em svim navijačima barcelone ma.ter!!!!!!!!!!!
http://www.tu.tv/videos/cap-3-asi-de-facil-es-ir-a-wembley
jaooooooooooo selja.čine jedne!!!!!!!!!!!! jeb.ala vas barce sve u.sta!!!!!!!!!!!!!!!
nećete nikad više pogledati ovaj klip, jer su oni astronomsku kaznu za ovo dobili!!!!!!!!!!! a vi le.vati od novinara! pose.rem vam se svima na glavu. kako vas nije stid! real madrid odigra juče humanitarnu utakmicu za ljude koji su izgubili svoje domove u nedavnim potresima, a vi o tome uopšte ne pišete. barca kad bi odigrala ispred zgrade utakmicu vi bi pisali.. stidite se... po.se.rem se i na barcu i na vas !!!!!!!! pi.čka va.m mat.erina!!!!
gdje video?
nije ovde mišljeno na Real. Zašto? Pa Pepe i zivu djecu do 6 mjeseci jede, kako bi on izduro sa ovčicama u ekipi
Zaboravili su stavit sudiju u reklamu!
GOSPODO, BARSA JEST SAD NAJBOLJA NA SVITU, AL NE MORA ZNACITI DA CE ZA 5 GODINA BITI.... JEDNOM SE RADJA COVJEK PO IMENU XAVI I MESSI... NJIH KADA IZUBE MOGU SE POSELAMITI SA SVIM TITULAMA!
Oprostite mi ja sam žrtva se.k.s.u.a.l.nog iži.v.l.j.avanja b.a.l.ija!
nisam znao da je u madridu najskuplja janjetina na dunjaluku