Argentinac za magazin Kepes Sport
3
Messi: Pique i Fabregas su mislili da sam gluhonijem
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio je jedan igrac mislim da je igrao za hajduk nisam siguran bio gluhonjem i jedan put sudija ga zove da mu da zuti ode on :D
@ @ znao sam Istina boli!
hahahahahahaha cuj ovoga man.utd pomogle sudije realu pa unitedu nisu ni sudije mogle pomoci da osvoji ligu ;) da se sjetimo obje utakmice protiv chelsea, protiv liverpoola, wolverhampton, fulham i tako :D
http://www.goal.com/en/news/60/south-america/2012/07/15/3242899/messi-threatens-legal-action-against-hungarian-magazine Patka novinarska...
Gluhonijemi igrac nije igrao za Hajduk nego za Rijeku,to je Damir Desnica rijecka lastavica. Vezni igrac desetka,dobar,imao je nekoliko nastupa i za reprezentaciju.
Evo neću vas više ometati, samo ga vi famflajte patuljku argentincu! Vidim da vam jako smeta kad neko dira tu vašu vezu!
nikad nemam komentar, al osobu za terapije poput tebe jos nisam sreo! Tebi treba hitno pomoc, il si na drogi il si za najbolje klinike na svijetu! Na hajr!
hahaha jadniče kako si sebi dao toliko pluseve ?
@ @Znao sam! A šta je to tebi toliko pomogao, pa mu ga flautaš svaki dan?!
@Znao sam! ti si bolesnik ! šta ti je messi uradio pa ga toliko mrziš
@ @Znao sam! A što molim te? Jel ti to stara doktorica, pa je reklamiraš?! To je kod vas izgleda porodični biznis! A naravno, misli se na puš*enje ku*ca!
@Znao sam! idi posjeti doktora dok još nije kasno ;)
znači... ovi navijači reala su najnapaćenije osobe na ovom svijetu... ali dobro imaju pravo na to jer ipak moraju stalno gledati kako ih jedan mali igrač od 169 cm godinama siluje ! da vam nije bilo sudija titule u primeri ni ove godine ne bi vidili... a sad marš napolje i tamo liječite svoje frustracije
hahahahah jeste ludi...na koju foru ste dali sebi tolike pluseve o.O
Ako ovdje ima ijedan normalan komentar osim ovog zadnjeg po.seri me! Messi, najbolji si, iako ne navijam za Barsu, bez premca si.
..samo ti uzivaj..dobro zdravlje i da nas odusevljavas i sljedece sezone..a papci nek´ umiru..
klikci sam sebi pluseve jadu jadni