Nestašni čarobnjak
0
Messi odvalio dio vrata u avionu
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"njegovog pogleda prestrasenog djeteta\" u cenera da je autor ovog clanka uvrtao sebi bradavice mastajuci o mesiju dok je pisao ovo.
Haj, no frx! Kupiće Messi tri aviona! :P
halo DIVLJAK...
P.iči.ć slušaj vamo, m.ate.re ti jel tebi neki od ovih mu.tana.ta izgleda kao da se zabavlja sa manekenkom: http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/110514060.9_mn.jpg druga stvar , ako je tebi mercedes i manekenka vrhunac životam po.s.er.em ti se ja na život, a na tebe pogotovo. Ne br,ab.on.jaj više m.at.ere ti\"
Da mi je samo znati ko je \"Marc\" Rossel???
Nit zna pit nit lopte igrat...
Sto ga zaruzi ona teta iz Aviona kao malo dijete hahahaha
Messi kolko ima para može da kupi celu Bosnu krenbili jedni
ajj sto me nerviraju ovi tkz lektori, svaki tekst oni procesljavaju i kao nesto ispituju. ljudino, kao prvo ti si obicni ot.pad sto to lektorises. a i reciciu ti zasto, autor ovog teksta, nema vremena kao ti sjediti po cio dan i nesto zanovjetati. covjek sjeda u mercedesa ide na rucak sa nekom manekenkom i taman posla da on ima vremena razmiljati sve u bocuuu. tako da je vrijeme da vi lektori, nakaceni na sa x com konacno svatite da ste NEVAZNI.
Pa vala ne mora svako znati da ti ga ćerka liže :)) Klocu retardirani...cccccc... VAMOS BARCA
Haj ovi ljubomorni rejalovci u red jedan po jedan pa da mi ga po...puše
kakav kl.oc, stiso se ko p.ica. j.e.b.eš avion ruši sve mangupe a ne ko kakva s.lini.ca. a autor članka je garant Pedo Filipović, prava ona g.n.jida. Ko da je piso članak namjenjen djeci sa posebnim potrebama. Al super dobro se ismijah. A ja da ne zaboravim, kome se ne svidja moj komentar nek mi dobro po.c.u.cla zajedno sa ćerkom
al kako gleda i u avion ponijeli ono sa trena udari razvali i reci da nisi ti..:D ne volim ga al ovdje je bas ispao nekako drag...:D
Ne kaze dzaba narod da nije žvaka za seljaka :-)
e moja seljacino...cccc....prvo napucajes ljude na tribinama sad i ovo....PEACE!!!
uh vijesti... spala plastika i čovjek je vratio za dvije sekunde... a mediji napravili famu... k\'o da je oteo pilota?!
Najbolji jesi, moj mali Messi, daj me protresi