Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje je samo da li ce biti ikad vise u mogucnosti da dobije zlatnu loptu neki golman ili odbrambeni haj vezni mozda mozda nekda ... mislim da ne... ovo je postalo samo presera_vanje ove dodjele ovo je gore od dodjele oskara... samo je Ibrahimovic institucija za svu 4 on je pokazao svoje fudbalsko umjece u koji god je klub otisao, a nikada nije dobio ovu nagradu, iako je sigurno jedan od najboljih u posljednjih 10 tak godina a posljednjih 5-6 godina igra na vrhunskom nivou..
Šta je pokazao u Barceloni? Šta je osvojio u međunarodnim takmičenjima, a igrao u najvećim ekipama Europe? Je li ikad bio najbolji strijelac nekog međunarodnog takmičenja ili barem zlatna kopačka, a klasičnog centarfora igra?
ne kontam d adobijes individuelnu nagradu i kazes nista ne bi bilo moguce bez saigraca sam konta da nema veze s vezom nagrada vec 5 godina
ne seri lesy, neNa se koje gori ti ili ovi što glasaju za tebe
Poserem ti se u usta
čuj ovog lešinara što se pali na lesy-a
Ovo CR 7 nebi nikat reko
Po tvojoj pismenosti se vidi da si neki balavac i zaluđeni klinac koji slini za Barcelonom i Messijem.