Argentinska reprezentacija
0
Messi napustio trening s povredom koljena
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka, neka... tako i treba. otisao je ballack (fifa na silu progurala svabe da izbjegnu baraz), pa sad i messi, a znamo kako je fifa progurala argentinu protiv svih zakona na sp, jos su ostali ronaldo iz portugala da slomije nogu i glupi francuzi da ispadnu u prvog krugu. eto ti blateru hinjo jedna, nisi mogao zamisliti sp bez mesija, ronalda, njemacke i francuske... i bice ti sp bez dzeke - a kakvo mi je to sp bez edina!
ma barcelonina p.ic.k.ica
Pa sta ce kad je ko skakavac, nijedan duel ne moze da podnese... baletanska qr.cina od igraca...
I sta ces sada maradona,sta ako bude ozbiljnije pa sve lopte ne budu mogle ici preko mesija,nigdje te...hahahhaha...draga mi je argentina,ali ne mogu maradonu nikako!!!
j.eb.o štakora...
who fucking cares?
i opet kazu ne igra dobro za reprezentaciju...
fsdfsdf