Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otac igre.
Messi je jedan od nas
kako je Pele reagovao na informaciju??? jel mu krivo???
novinari moraju prestati u isti tekst stavljati Messija i kristinu. to se jednostavno ne moze porediti.
J.e.b.o vam m.a.t.e.r
daj bola cuj jednu od jacih liga , sad posalji atl.madrid u englesku pa vidi koliko ce se namucti da ga dobiju a on je svjetlosnu godinu iza barse i reala , uostalom vidit ce se po ligi prvaka koja je jaca liga
Čista je istina da si ti jedan smiješni balavi tinejdžer koji veze s vezom nema ;)
Moze on zabijat tamo u primeri. Vidjeli bi ga kad bi dosao u jacu ligu gdje ima po 10 jakih klubova koji se bore za LP a ne 2 kluba i jedan dobar derbi(el Classico). Vjerujem da ce biti dislajkova ali ovo je cista istina.
I zbog toga on mora po svaku cijenu biti drag svakome ?
Ja mislim da je postiogao 82, a ne 52 gola...
Bome neće ovo na dobro,tj treba se cuvati kad ovako krene u životu.Puno sreće za najboljeg nogometaša Svijeta a i kao čovjek iznad ostalih.
hadžija ti si smotan ko saila,messi je za jednu godinu oborio u vodu sve sto su postigli ronaldinjo,eto,rivaldo,.
Navijam za barsu jos od kad je Kodro nastupao za katalonce ali iako Messi rusi sve rekorde i stvarno je igracina nikad mi nece biti kao Rivaldo, Ronaldinho, Eto\'o i Zlatan drag !
Skontaj da ulazi u 70-oj ko ja :/
svi golovi na 4 fudbal .com