Postigao 76 pogodaka u godini dana
45
Messi nadmašio Pelea, kreće u lov za Mullerovim rekordom
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitke..svaka cast valja dati toliko golova...drzim ti fige...da za ovih osam tekmi preteknes svabu... da i mi dozivimo neke rekorde.. ;)
Danasnji fudbal se ne moze poredit\' sa onim kojeg su igrali Pele i Muller, jer danas se igra na mnogo vecem nivou, igraci su kvalitetniji i mnogo je teze igrat\' i zabijat\' golove k\'o sto to radi Messi, tako da je on najbolji, a vi pisite sta hocete, cinjenica je sve sto sam napis\'o i to se moze neupitno i nepobitno ustanoviti. Eto, jedna duga, al\' jasna recenica!
¸\"Cristianu treba još 16 golova da bi se izjednačio s Peleom (75) u jednoj kalendarskoj godini, a Messi ga prestigao za jedan. Hm, kome ide Zlatna lopta?\"
Ovo je sa rekordima postala totalna glupost.Fudbal je kolektivna igra nije skokovi na 120 m skakaonici pa da se moze reci Simom Aman oborio svjetski rekord skocivsi 145 m u drugoj seriji .Dao Messi ,Ronaldo ,Pele Miler ,Xavi 8 asistencija ,Riberi 3 gola 6 asistencija itd a gdje su tu golmani odbrambeni igraci oni po ovim sranjima od statistike samo statiraju ,od fudbala ovom statistikom napravise ekonomiju.
vidi sto kradu nikove... jadnji ste nego sto sam mislio... a de mi recite koliko je puta messi igrao sa dresom argentine? i koliko se upisao u listi streljaca? pogledajte sad Gerda Mullera... ne moze se uporedivati jel de? :D
I asistencije molim da se ne zaborave! I asistencije! Čovječeeee.... ! Sam čoik zaslužan za više od stotinu (100) golova za godinu!?!?
Za Argentinu dao 12 golova kao i Batigol, dosadašnji rekorder. Još jedan rekord, star 103 godine, uskoro bi mogao da padne. 22 internacionalna gola, za Argentinu 12 i za Barcu 10. Dosadašnji, postavljen 1909., drži Vivian Woodward koji je dao 25 komada, igrajući za Chelsea i Tottenham. Messi ima još 4 utakmice za obaranje i tog rekorda. Neymar s 20 je također blizu. CRy7 i Falcao s po 17 daleko.
Za Pokemon FC ili Teletubbies FC?
taj sam ponosni ja :D pretostavljam da \"@...\" i ti navijas za Bayerna a znas..
da možda ne navijaš za Bayern Munchen ??? :D
nemas mi odgovore. pregledaj mi ovaj komentar 100 puta pa se javi zato sto sam napisao \"nemas mi odgovore\" :D bit ce vise zabave nego ocekivano :D
@... za kojeg kluba navijam :))) Ne bi bilo lose da u medjuvremenu malo padeze ponovis :-)
Domaći Catering okuplja dvije sarajevske porodice kojima je kuhinja u srcu. Bavimo se spremanjem svih jela po Vašoj narudžbi, a posebno iz naše svakodnevne ponude izdvajamo domaće proizvode: - Pilav/rezance, - Tjesteninu za supu, - Trhanu (3 vrste), - Nezaobilazne: kiflice, muffine, kroasane, klepe. Kontaktirajte nas putem facebooka i mail adrese: [email protected] Radimo svaki dan od 8:00 do 20:00 sati. DOBRODOŠLI U SVIJET DOMAĆE KUHINJE I CATERING USLUGA!
nisam navijac manchestera ili reala. jesam lud, ali ne do te mjere vjeruj mi. necu ti reci za kojeg kluba navijam, navijam za klub koji ima vise pobijeda u medusobnim duelima, i bolju gol razliku. pratim rezultate svake utakmice reala i barcelone i smijem se jadosti \"najjace lige\" na svijetu. Engleska i Njemacka liga su 100 puta bolje, a dosadnu talijansku ligu bih radije gledao nego spansku. ... pogodi za kojeg kluba navijam :D
pele je u 50 meceva dao 75 golova, a messi u 60 meceva dao 76, pa kako je onda prestigao pelea
@... Ti si ocito navijac Mancestera i tesko ti pada sto vas je Barca poderala 2X u finalu lige prvaka. :)
Mesi je stvarno Gigant za sve One koji su objektivni