Argentinac se ne zaustavlja
7
Messi na korak od Ronaldovog rekorda
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da obori sve rekorde na svijetu, to ništa ne znači. Jedan je Ronaldo Luís Nazário de Lima - *The Phenomenon*.
džabe mu je...debeli je za njega profesor.
Igračina, samo takva... http://imgon.net/di-3VM8.gif
E pa brate, kad je derPe Penaldo stavio na dres Ronaldo, mogu i Messija poredit\'. Eto. Mada se sa pravim Ronaldom ne može mjeriti NIKO!
e cuj ti njih grande fenomeno.. pa jestel vi no.r.malni hahaaha ja spanaca boze sacuvaj
Messi je najbolji svih vremena, ma koliko vama trebalo to da prihvatite. GRANDE MESSI !
R9 fenomeno! zao mi sto ova djeca ne znaju..
je grande ali je el fenomeno nenadmasan razbijac odbrana i razbucas prtoivnickih mreza debeli ruka ti se pozlatila za ono izvlacenje kvalifikacija debeli navijao za nas XD
jedna pametna od mene,nije bitno ko je bolji bitno je da mi svi uzivamo u njihovim carolijama,i hvala Bogu pa smo se svi mi rodili kako bi mogli gledat oboicu.pozzz
Cuj prosjecan fudbaler, cojk sam od gola do gola ide i usput zabije go, ali hajde eto neka mi bosanci smu u svemu strucnjaci i sve znamo bolje od drugih zato nam i jeste vako stanje u drzavi
Ako Bog da da to i ostvaris. Odlican fudbaler. Postujem i Ronalda i on je odlican fudbaler.
Uspješno izjednačavam rekorde po kućama, pardon, stadionima. Povoljno, merak mi je svakako.
Ronaldo (fenomeno) i Zidane će uvijek biti ispred Messija. Oni su i u reprezentaciji i u raznim klubovima dokazivali genijalnost. Ronaldo i Zidane su igrali za ekipu, dok Barca igra za Messija. TU JE RAZLIKA.
Ma kakav Messi, pa Ronaldo je za klasu bolji igrač, pa ga mi mrzili ili ne. Ovaj da nema Iniestu i Xavija bio bi isti kao u Argentini, tj. prosječan nogometaš.
Jel\' ti anus zatitrao kad si vidio da je Lesijeva slika ispod naslova?
Ko uopšte zaslužuje da se poredi sa El Fenomenom?! Ma dajte molim vas! Koliko vidim iz članka, ovdje novinar nastoji da pokaže da je Messi na Ronaldovom nivou. Zaista smiješno! Kao što je neko iznad napisao nije bitno šta si osvojio Ronaldo je neuporediv! Ko su Messi i Cristiano??? Dajte molim vas!