Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nemate vi pojma, ko kaze da se najbolje odbrane igraju u engleskoj, pa vidili mso ronalda jednog koliko je goova zabio prosle godine u engleskoj a sad dva puta manje... a ima takvih igraca na pretek, engleska liga jest aca i igra se fizicki jaci nogomet al odbrane nisu jace... pa pogledaj samo reprezentacije spanije i engleske koje su krojene od igraca iz njihovih liga.. pa spanija lagano 2-0 dobije engleze... nemate vi pojma... rooney je klasa za sebe al ovaj mali je - nema rjeci!! p.s. fazon je sto vi gledate navijacki pa ljubomorni na jednog ili drugog, pogledajte sta pricaju strucnjaci i navijaci nekog treceg kluba... nikad i niste bili objektivni!
Vidjeli smo Real protiv Lyona... vidjeli smo i Barcu protiv Chelsea prosle godine, kada su ih sudije ugurale u finale... smjesan si... opet ti kazem, najbolji igrac na svijetu moze da igra samo u najboljoj ligi na svijetu... a to je engleska liga! Kada se tamo Messi dokaze za mene ce biti najbolji, do tada samo Rooney!
jel mislis onakve golove kao sto je dao u finalu mancesteru glavom, jell,pa vec je on zabijao i chelsiju man utd.hahah,e moj jadnice,eng liga jest najskuplja,ali u ovom momentu barceloni i realu ni jedna ekipa iz eng ne moze ni blizu...moli boga da se ne sastanu barsa i man utd,jer u tom slucaju nastupa sramota za eng fudbal i spustanje na zemlju...
Messiju svaka cast, ali kada u engleskoj bude davao ovakve golove koje daje u Spaniji onda cu reci da je najbolji. U Spaniji ekipe igraju bez odbrana!
Rooney je zvijer, tu nema sta da se prica. Pratim momka od kada je imao 16 godina, kad je malo ko znao za njega ja sam ga hvalio i dizao u nebesa. I moguce je da bude najbolji strijelac Evrope, utrka sa Messijem je tjesna. MEDJUTIM, kad smo kod individualnog kvaliteta, jednostavno ne postoji igrac na svijetu, ukljucujuci i Rooneya, koji moze parirati Messiju. Argentinac je sa druge planete, deset mjesta iza njega pa tek onda dolaze svi ostali. Mislim da mu ni Ronaldo ni Rooney ne mogu ni kopacke cistiti, a obojica su vrhunski fudbaleri. Osjecam se privilegovanim sto zivim u vrijeme Messija, ovakav igrac se nije vidio i nece se vidjeti jos duuuuuugi niz godina.
a ovih luzera sto blate ronalda,jesu jadni,pa to je masina od igraca glupni jedni,stvarno je tesko procjeniti tko je bolji,mesi ili ronaldo,bio sam za ronalda ali kad sam sinoc vidio partiju mesija protiv zaragoze ipak njemu dajem malu prednost..
Tako je do ovoga trenutka Messi postigao čak 34 gola u svim takmičenjima (25 u Primeri), dok je Rooney za jedan slabiji (26 je zabio u Premiershipu). za jedan slabiji? 25-1=26?
Ronaldo do sada nije dao golova kao njih dvojica ali sto se tice kompletne igre, on je uz Messija apsolutno najbolji.
Njih dvojica su do sada najbolji strijelci, odje nije rijec o najboljim fudbalerima vec o anjboljim strijelcima. A sto se tice naj fudbalera, Messi i Ronaldo su van svake koknurencije, apsolutno.
Mesii je kompletniji ali i Rooney je masina za golove
A sta je saaa placipickom CR zar on nije \"najboljiii\".... ako on vrijedi 90 mil. onda mesi i roney vrijede po 180.
Dobar je rooney ali messi je za njega dzeko.
eee kao prvo Spanska liga se ne moze po kvalitetei porediti sa Engleskom... mesi je strasan igrac,svaka cast al\' smatram da je Rooney kvalitetni napadac!! Vi iz sarajevo-x-a glupani glupi rooney je zabio 35 u svim takmicenjima sa onim juce... cccc koji botovi,vi pojma nemate!!! Glory,Glory Man United!!!!
dobar je rooney al messi ko da nije covjek
@ovaj iznad : Seres?