Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se maloumnici prepiru oko toga ko je bolji, Leo i CR7 snimaju reklame i zezaju se. Nadam se da ste sada shvatili koliko ste jadni kada jedni drugim spominjete majku zbog navedenog dvojca.
ovo je samo reklama
ko je babooooooooooooo!?!?!?!?!
Gade mi se i jedan i drugi kao i njihovi p.e.d.er.ski klubovi!
Ali zato znaju da broje milione. Desetine miliona! Da takvi imaju šta da čitaju po internetu.ba Hebo te, tipovi za ovo par sekundi dobiju ko zna koliko miliona i uvijek se nađe 'vakih "pametnjakovića", koji jedva skrpe par marona kredita za mobilni da "pametuju".
Zamislite zivot bez ronalda i messija neprocjenjivo :))
@harun mozda i bi da je ronaldo zapoceo konverzaciju
vala su se mogli dopisivati oko cura.
ako nista vidi se da cr7 zna sta je telefon :)
Lessi ne zna engleski jezik, tako da je ovo očito režirano. Bolje je obrazovan Bosanac iz Teočaka i Sapne nego Lessi. Lessi još uvijek vjeruje da je Zemlja centar svemira. Ronaldo je gospodin i ima bolji mobitel od Lessija (Galaxy S3)
reklama za Apple i Samsung
cuj messi pise poruku na engleskom. LOL
Ovim nekim "pametnim likovima" preporucujem da rijec "REKLAMA" ukucaju na google.com, da saznaju nesto vise o tome :/
ne mogu da vjerujem da pojedinci stvarno vjeruju da je ovo istina. znaci ne mogu da vjerujem. pa zar ne vidite da je cijeli video fake.
hocel ko kupit es trojku, vaku ko kod ronalda, ja je klepio neki dan od zemske, ocuvana, tek folija skinuta, 750.00 KM FIXXXNOOOO moze i zamjena za kocku, uz moju nadoplatu u kazanima za podatke se obratiti administraciji KLIXORISSA