Nogomet
43

FOTO / Meksikanka Andrea i njen brat Cristian podržali proteste za JMBG

Klix.ba
Andrea Mendoza (Foto: Facebook)
Andrea Mendoza (Foto: Facebook)
Mlada i simpatična Meksikanka Andrea Mendoza, koja je preko noći postala popularna u našoj zemlji zbog činjenice da voli bh. nogometnog reprezentativca Edina Džeku, ali i BiH, podržala je proteste za jedinstveni matični broj u našoj zemlji.

Andrea je na svome Facebook profilu postavila fotografiju sa istaknutim natpisom JMBG, čime se pridružila velikom broju poznatih i javnih ličnosti koje su podržale proteste.

Ona je vjerovatno razgovarala sa ljudima u našoj zemlji koji su je upoznali sa cijelom situacijom vezanom za matične brojeve, te je podržala proteste građana, a tome se pridružio i njen brat Cristian Mendoza, koji se također fotografisao sa natpisom JMBG. Sudeći prema fotografijama na njegovom Facebook profilu, Cristian je baš kao i Andrea, navijač reprezentacije BiH u nogometu.

Cristian Mendoza (Foto: Facebook)
Cristian Mendoza (Foto: Facebook)

Andrein Facebook profil ovih su dana Bosanci i Hercegovci doslovno zatrpali porukama i zahtjevima za prijateljstvo, nakon što je ona objavljivala fotografije u dresu Edina Džeke, koji je njen ljubimac, te sa zastavom BiH. Nakon što je portal Klix.ba objavio razgovor sa ovom mladom i simpatičnom Meksikankom ona je bukvalno postala potpuni hit na Facebooku, gdje joj se konstatno javljaju Bosanci i Hercegovci iz cijele zemlje, ali i iz dijaspore.

S obzirom da Andrea više ne može prihvatati nove prijatelje otvorila je svoju zvaničnu stranicu na Facebooku za fanove kojoj možete pristupiti ovdje.