Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navijam da portugal i francuska ne pobjede nijednu utakmicu! Bosna je sada trebala igrati na Evropskom a ne oni!
Tako se govori. Mogli bi se i naši ugledati malo na njega, pa početi pobjeđivati zbog Džeke. A ne samo izaći i vući se ko prebijeni po terenu.
Da im se Cristinka ne nasekira i ne rasplače. I poslije Cristine, Cristina. Bilo je časno živjeti s Cristinom. Drugarice Cristina mi ti se kunemooo, da sa tvoga putaaaa, ne skrenemo puta ne skrenemoooo.... Koja papanska ekipa.... Koji najbolji na svijetu?!?! Mršššš u kućicu....!
kako bi mu polizao irinu
da koka ne plače
njezno cete ispasti
Suzu sam pustio:).
žegnut će vas danci 3:0!!!
Kako je glup,i da osvoji euro neće biti najbolji na svijetu,nije nogomet ,samo stojati na gol liniji i zabijati golove,pogledajte šta radi messi,pa bolji je 100 puta od balerine,od balerine je bolji i iniesta 10 puta.
Naprijed Danska. Jednom ste ih h*bavali, hajmo jos jednom.
kako da necete :D pogotovo cete zbog njega pobjediti :D inace je to najvaznije u fudbalu da zbog necije razmazenosti i kenjkavosti svi ostali igraju i teze ka pobjedi ... kakvi d..e... b... ilii :DDDD
TURAC!
Pomozimo svi Portugalu ibudimo uz njuh da Kiki ne bude tužan...Svi smo mi Kiki
Hajmo Danci, potopite ove gancie
Andriy Shevchenko će biti najbolji igrač europskog prvenstva. TO JE IGRAČ KAKAV SE NEĆE RODITI U SLJEDEĆIH 100 GODINA.