Aktivna nedjelja u FK Sarajevo
0
Mehmed Janjoš podnio ostavku
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma prdekana fudbal svakako...bez obzira ko dos\'o ko otis\'o...privatizacija majka :o)
joj pitari glupi kako vam je gledat kako željo gazi sve pred sobom majke vam se naprcam
sta ove baaliye jedu pa su vako ruzni?
Čuj gluposti: \"Bordo tim, jedan od kandidata za osvajanje titule fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine\" Otkad to ?
ko god je rodjen u sarajevi u odgajan od sarajlija nece pljuvati ni po želji ni po sarajevu navijam za želju ali nemam nista protiv sarajeva sumnjam da je do trenera...sve je do nesposobne uprave kao i uvijek ali eto najlakse je vrsiti pritisak na trenera sretno u nastavku sezone a za sve papke koji se usudjuju zvati sarajlijama i okolo siriti mrznju prema želji i obrnuto....mogu samo reci da se vrate u rodne krajeve!!!!!!!!!!!!! PAPCIIIII
@zeljo do groba Cuj \"iz mrtvih\"......Alo, majmune, smijesni ste, joj strumfova, pobijede 2-3 tekme, dodju nekako do 2. mjesta (privremeno) i odmah glavni...pa dok smo mi igrali sa helsingborgom i cluj-om vi ste zijevali pred tv ekranima, jadni ste!!! A gle onog jucer sto vam je uletio na teren, a ne cudi me kakav vam je kokosinjac, da Bog sacuva, a da ne pricamo o seljakluku i papanluku doticnog...TOLIKO O VAMA!!!
Zao mi je sto se ovo dogadza Sarajevu, ali vjerujte mi, krajnje je bilo vrijeme da Janjos napusti klupu nasih komsija.... Ko god dosao zelim da Sarajevo podigne iz mrtvih, i da zajedno sa Zeljom koracamo ka Evropi....
Samo da nam sad Braco Gumena Glava ne bude sef strucnog staba.
ovo mi je drago procitati! jos nije kasno za titulu
Takodje, PIPO STARA PAKASH :o)
ebem PIPI staru u pakaš
popiškim Vam se na \"čaršiju\" i klub
Braco Hadziosmanovic je pravi covjek za trenera pitara s obzirom da djeko ne moze.
klasicni primitivac,koljac,kakav ba on i trner..rupa je bio ko igrac,i oin nekog da trenira!Svasta§
Dobro jee, na vrijeme! Titula je nasa.. ako ne uzmemo treba lincovati komplet upravu. Bordo svijet