Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masala:) neka nasi momci napreduju :) Lijepo citati ovakve vijesti :)
Jasta, nego mashallah. Jos jedna poslovica, novijeg datuma, a u prilog sbiljeski: Radio Crne Gore, pocetak popodnevnih vijesti: Dobro jutro, radni narode, tacno je 12 sati.
Sretno Zmaj...
sretno zmaju.
rekoh ja neki dan, erdogan je pobijedio i sada vise niko u BIH nece imati problema, evo medunjanin potpisa za ***rtivo, a i ja vec osjecam blagodati njegove pobjede
Sretnoo Šmekeruuuu !
samo da se zna da mu je otac poginuo braneci Bosnu kao i mnogi drugi ocevi...Sretno Harise
Transferi,Medunjanina,Hajrovića,Bešića, ....su dokaz šta znači igrati za reprezentaciju i biti na nekom velikom prvenstvu. Dobar primjer i motivacija i za buduće fudbalere šta je državni dres!
Depo
Fino cuti,naprijed Medo. :)
Hare, zamijeni legendu Valerona tamo, nek te sreća prati!
vidi momčine i čeljadeta sa frizurom zvanom "ŠALA NA STRANU" :-)
lijepo lijepo ..neka je sa srecom :)
Drago mi je da je BiH invazija pocela na Englesku i Spaniju. :)
kakva bolan invazija, smiri malo!?
http://www.pressonline.rs/svet/balkan/323098/banjaluka-eksplodirala-bomba-u-studentskom-centru-na-srecu-nema-povredjenih.html
dingospo,faca...sretno
Čestitam Hare!
Gle stavili cenzuru na D.E.P.O. hahhaha koji su to ološi