Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj safa kolko si ti usro da se i amateri iz andore s nama šprdaju
ma ne seri.sutra sajam erotike.uz dobre partije ovih buducih zmajeva (djuric,stilic,bajic,cocalic,itd..)
Ljudi totalno opusteni i ne zainteresovani pred utakmicu, k'o kod nas pred izborima,
Pa ovi se vec predali znaju sta im slijedi
treba Andorancima odnijeti kartu Europe i nauciti ih gdje je jug a gdje istok
U drugim rijecima govore da imamo male kite. Majku im provokatorsku!!! Zamrziti cete vi kobasice nakon sto vam ga pristavimo sutra!!!
Vidicemo hoce li na teren istrcati Zmajevi ili gmizavci kao kod amidze. Imamo jedinstvenu priliku da nesto promjenimo,da konacno zaigraju samo najbolji. Ako u sastavu vidim amidzinog malog onda smo dzaba krecili
joj sastava i ekipe ,jadni mi.... ovi nebi imali sanse ni protiv Vrbanjuse
Pa normalno ***te Andora, svjesni da će dobiti po ušima. Svaka pobjeda ispod 3 gola razlike će za Andoru biti ogroman uspijeh.
Pa kod ovih i novine imaju manje listova nego kod nas vesela sveska hahahahaha
Pa njima ne moze pisat da gosti dolaze po poraz :P