Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo i ja koji nemam veze sa matematikom znam da je UEFA cista mafija a ko to nije skontao nek prati kosarku, pozz.
Cuj Platini, ak\' to jos jednom uradis ja se bum izderal na tebe
Ma nije bas ni toliko, ima vise kombinacija. Ne mozes imati samo 7 brojeva koje mnozis, mora ih biti 8.
Huse Fatkic izracuno
ne baš,.... nego 7x6x5x4x3x2+1=5.041 Naravno ni toliko jer ima još kombinacija koje otpadaju zbog unih uslova da ne možeš igrati sa ekipom iz iste zemlje i iz iste grupe.
Koliko se ja razumijem sansa da se izvuce isto jeste 8! Tj 8x7x6x5x4x3x2x1 = 40320 tj 1:40320 To sam uzeo u obzir da se mogu sastati ekipe iz iste zemlje (jer ne znam da li uefa to dozvoljava u ovom izvlacenju)
pa jeste cudno ali nije bas tolika vjerovatnoca uzmemo li u obzir da prvi iz grupe igra sa drugim, stim da ne smiju biti iz iste zemlje, i kad se to sve fino poslozi i ne daje se bas puno mogucnosti... al et, sve je danas stela pa i fudbal xD
dok je platinija i blatera sve je moguce..
na ovakav isti identičan načn smo mi 2 puta u Play Offu dobili Portugal!
izgleda ivica osim preuzeo uefu
Oni vec znaju ko ce osvojiti Ligu prvaka, to je vec dogovoreno... tako pare uzimaju.. Ko bi reko da ce Chelsea uzeti prosle godine, svi su stavljali pare protiv Chelsea, a tako su ovi zaradjivali.. Sve se vrti oko novca.. Sve dok ima kladionice, bit ce namjestanja u sportu..
Evropskom lopovluku i licemjerstvu nikad kraja, fujjjjj !!!!
pa u cemu je problem sa danasnjom tehnikom cip u loptice i vrti rukom koju ce uzet a signal mu daje loptica u uho koju treba da izvuce a koju ne tako jednostavno !!
Nije 0,34 i 0,2 procenata, nego promila Znaci 1/5000 do 1/3000
Najpostenije izvlacenje nakon SIBICE Gdje smo mi a gdje je evropa
nema sanse da je toliko veliki omjer. ako uzmemo u obzir pravila da prvi igra protiv drugog, da ne mogu igrati ekipe iz istih zemalja, niti ekipe koje su bile zajedno u grupi omjer je oko 1:40320. to je tacan omjer. hajd sad objavite vijest
ovo je da nam kazu da nas JAVNO jeßu a da im nemozemo nista