Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Bazderevic nije ni kren'o, a vec ga kritikuju. Zamjeraju mu vec, sto npr. poziva Hajrovica. I, citam, traze:"Odlazi!" Ne kontaju da se prijateljske utakmice i igraju iz razloga da se vide i testiraju igraci, probaju ili uigravaju formacije. A sto se tice Hajrovica, taj momak nas je odveo u Brazil. I treba ga zvati. ...Vaha zna sta radi. Nije on slucajno u Japanu. Sretno, Vaha, majstore!
pusiracku vaha nemate dostojanstva love ste se namlatili i nikad vam dosta ,otici preko bjela svjea ne u bosnu ma odjebite samo lova dostojanstvo nula pusiracku ruzni
Vahamoto Halilhodzo
ABd pod vodstvom pohlepnog halilhodzica sve utakmice da izgubite.
Sta rec pare cu cudo realno. Vamo 1 milion, tamo 4 miliona pa ti vidi....
I sve ce to ostavit zeni hrvatici hahaha ...a cehra mu je infarktaska, nece taj jos dugo.
masahiru je vaha na prvom mjestu :D
Sa tim GOVNETOM od covjeka ima da vas strefi TSUNAMI