Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drazi ste mi vi nego i real i barca zajedno znam da necete zavrsit ni u top 5, al\' svaka cast za ovo do sad
Respect za ove momke...
Znam da nece osvojiti primeru ali je divno viditi ovakvu ekipu na vrhu tabele ispred preplacenih zvijezda reala i barce kojima vazda nesto smeta da ispolje svoj talenat. Ko igra srcem i zna igrati ne smeta mu nista, taman da se igra na sljunku. Nazalost Levante nece tu i ostati upravo zbog novca, jer sezona je duga, a duzina klupe, koju pretpostavljam Levante ima veoma kratku, je jednako vazna kao i prvih 11.
cim levante osvoji primeru, ovi navijaci reala i barce preci ce da navijaju za ove...
Jedan je Ronaldo a to nije ovaj Cigan ! A sto se Tice Patuljka,Zidane je za njega B.O.G
@ ZALOST Stvarno si smiješan, igranje u Europi se zaslući nakon 38, a ne nakon 8 kola...
Citam ove komentare navijaca RM I BARCE i pitam se na sto misle navijaci ovih ekipa kada prijete jednom Levanteu. Uzevsi u obzir koliko novca potrose na transfere , covjek se samo slatko nasmije. btw bravo za Levante , istina da su par kola imali malo srece ali su igrali extra. Onaj Kone , Venta i ostali su me stvarno iznenadili. Momci zelim vam igranje u europi sljedece godine , zasluzili se :))
a vidi ovih realovaca, sad im i levante postao problem
ubacujte vi u koju ocete, vas ciganluk i glumatanje dolazi do kulminacije.... nicija nije do zore gorila.
Mogu biti prwi dok mi ne ubacimo u petu. Tad ce biti drugi, a muslimajmuni iz reala 18ti. VISCA CATALONIA. CCCC
uzivajte dok traje, jer necete jos dugo... spremamo vam nesto kad dodjete na Bernabe