Petogodišnji ugovor
36
Marko Marin potpisao za Chelsea
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma g.O.vn.o, jedina stvar u kojom se slazemo i bosnjaci i srbi i hrvati !
ovo je onaj balo sto mu je Spaha sljagu pljesno, i ovo bi trebalo da bude neki igrac nigdje veze
Nije Marko porijeklom Bosanac, vec Srbin iz Bosne. Sam je tako izjavio. Zvali su ga da igra za Srbiju, ali su malo zakasnili. Slepci
hvala bogu sto nije bosanac
@Komenter ma jarane sta si navalio vodi ga kuci slobodno ja ovog ruznog balu nebi stavio ni u kukuruziste da mi svrake plasi za koga si se ti naso otimati moj brajko pozdrav
Nije porijeklom bosanac (koji koorac je bosanac???)....Marko Marin je Srbin i po ocu i po majci.....muhamedanci glupi!
koji ce nam k. on, ja budala boze dragi pored toliko igraca oni kupuju marka marina, jos jedno pojacanje da se gura na klupi.... COME ON CHELSEA!!!!
bravo bosanče ! plačko jedan. nisi ti nikakav bošnjak! spahić je pravi bošnjak, spahić je prava bošnjačina, a ne ko ti
igra za njemacku = njemac je ibro igra za svedsku = svedjanin je i tacka!
Evo ti sta pise guardian.co.uk, engleske novine: http://www.guardian.co.uk/football/2012/apr/28/chelsea-marko-marin-werder-bremen Citat: \"A fee has been agreed for the Serbian-born Germany international...\" Serbian-born, svaki drugi komentar je suvisan!
Bosanac je moj ćuko, a Marko je pordijetlom Hrvat iz BiH u kojoj žive tri naroda: Hrvati, Srbi i Bošnjaci..
kriza i kod abramovica cim je ovakve levate poceo dovoditi!
fuj ocami fuj kako je samo odvratna ekipa taj celzi...
ne prepirite se, malecki je njemac
Wiki: \"His childhood football idol was Dejan Savićević,[5] and his favorite team is Red Star Belgrade.\" Haha, pokazite mi tog Hrvata koji navija za Crvenu Zvezdu. Jedino moze biti iz mijesanog braka pa se vodio kao Jugosloven - bivsi. Hrvat sigurno nije.
Apsolutan nevazan za BIH bar ja tako mislim koga zanima marko marin. Poslije one scene sa gospodinom Emirom spahicem pokazao se da je mala sisa placko mali. Emir je to naruzio sa ne ne ne ne siso tako padati hahahaha.
e ovako se izvršava transfer, cuti se, krije se, pregovara i odjednom kao grom iz vedra neba transfer. kad se oko jednog igrača hrvaa puno klubova, pola ih nije ozbiljno samo nabijaju cijenu da neko plati vise.