Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bambucha torpedo idemo nigdje!
Đubrad četnička
TAKO JE, RECI MU DRAŽO DA SE ZNA !
http://www.youtube.com/watch ?v=2S1op65x2qM Ovakav može komentarisati. Kako je moguće da RTRS određuje pravila
ImigranTovi cao i bog zeli vam Teo Van Gog
Kriticar je napisao/la:\"Je.b.em vam onu ku.rv.etinu pod onim drvetom sto vamje uvalila pricu da je djevica. Marijetinu u pi.ck.et.inu.\" Ako si u mojoj zemlji javi se da te prioritetno stavimo: 1) na listu za zatvor (zbog sirenja vjerske mrznje), 2) listu islaamooofasistaa i mrzitelja svega europskog i krscanskooog/hriiscanskoog, pa, (nakon zattttvorrrske kaznee) i 3) na listu za deepoortaaciiijuu.
Selj.acine sa RarajevaX. Uvedite lgovoanje za komentare. St.oko nepismena. U skolu pa naucite PHP, pa napravite fino login. Pa da imate korisnike na stranici. A ne, nepismene Smr.de koji pisu ovdje provociraju. Pa bi nasli neku ped.ofilsku pra.voslav.nu stranicu, da se s.mrdl.jivom lijevom rukom zakrste pa pisu go.v.n.ar.ije. Vi im to sve dozvoljavate. Pa kad dozvoljavate. J.ebe.m vam ma.ter svima sto radit.e na SarajevoX. Nije svacije sr.at po putu. Citav svijet ima bolje rijesene komentare. A vama pravoslavci i katolici provokatorcici. Je.b.em vam onu ku.rv.etinu pod onim drvetom sto vamje uvalila pricu da je djevica. Marijetinu u pi.ck.et.inu. Sad pisite jos malo. Sm.rad.ovi.
ORAO PAO , PRIJEM! PS. YEBALI GA NIGGERI U PAKSU , ORAO NEMOCAN!
Administratori svaka vam čast!!!! Dopuštate da par umobolnika sa 100 nikova prave monolog ispraznih nacionalističkih fraza, punih mržnje i netrpeljivosti...................fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj A ovim nacionalistima dabogda im mozak pregorio iste sekunde, stoko fašistička.
Marjan je dobar za statističara . Treba ga staviti za direktora . On je pogriješio profesiju. Previše valja statistike i nebitnih informacija. Boli glava. Vas, koji ne obraćate pažnju šta čovjek govori, nemože ni boliti glava pošto vam je sve svejedno. Ja odmah prebacujem na hrvatsku TV ili na Njemački kanal gdje komentatori prate utakmice tako da ga uopste neosjetiš. Nije komentator glavni nego utakmica. Sta mene briga kako se prije 20 godina zvao cuko od nekog komšije nekog igrača. LP
MARJANE LEGENDA SI
Papci pokoljite se svi dole; Srbi, Hrvati, Bosnjaci (muslimani), svi svi svi od reda! Tako vam i treba, zivite u trecem vijeku, lozite se na nacionalne furke, pola od vas se jos kako treba hljeba najelo nije, ali se zato primate ko poziv za vojsku kad je nacionalizam u pitanju, samo se koljite papci, pa kad se svi fino pokoljete da se mi iz dijaspore fino vratimo i rashirimo, pi**a vam materina nedokazna/brdsko-planinska!
@ Clint - apsolutno se slazem sa tom konstatacijom MARJAN JE KRALJ !!!
Koliko je Marijan sjajan i načitan komentator, i najvažnije poznaje pravila (za razliku od ostalih BH komentatora) dokazuje i izjava čuvenog Kemala Ahmetovića kada je komentarisao sažetak utakmice JAR-Meksiko nekoliko sat nakon utakmice. Naime, Meksiku je poništen gol jer je Carlos Vela bio u ofsajdu s tim da je jedan igrač bio na gol crti u tom trenutku, ali je zato golman bio zadnji igrač jer je Carlos Vela bio iza njega. Ali napaćeni Kemal je to ovako okarakterisao: \"Gol je poništen jer je prema NOVOM FIFINOM PRAVILU igrač u ofsajdu ako je iza golmana\" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA, ALI NAJBOLJE JE OVO \"NOVOM FIFINOM PRAVILU\", pa pravilo zadnjeg igrača postoji otkako ja znam za ofsajd, odnosno zadnji igrač može biti i golman ako je jedan njegov igrač iza njega. Eto toliko o seljačkoj stručnosti komentatora sa BHT-a, FTV-a, RTRS-a i ostalih televizija u BIH MARIJAN KRALJ!!!
Murššššš yebem vam mamu u po ckatepine.